Κύμα οργής από την ελληνική showbiz για τον άγριο ξυλοδαρμό στα MAD VMA 2022

Must Read

Κύμα οργής έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα προς τους τράπερς σχετικά με το αδιανόητο περιστατικό που συνέβη στα MAD Video Music Awards με τον Snik και τον Light.

Οι δύο τράπερς κατέστρεψαν την μουσική εκδήλωση καθώς άρχισαν έναν άγριο καυγά που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί η Έλενα Παπαρίζου.

Οι δύο τραγουδιστές παρόλο που ζήτησαν συγνώμη από τον κόσμο που ήταν εκεί, φάνηκε να μην μετανιώνουν για ό, τι έγινε και έριχναν ευθύνες ο ένας στον άλλον αλλά και στην παραγωγή του show καθώς όπως ισχυρίζονται τους είχαν ενημερώσει πως υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να ξεφύγει η κατάσταση από την στιγμή που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

Δείτε επίσης: Light: Το προειδοποιητικό μήνυμα που είχε στείλει στην παραγωγή των MAD VMA πριν την συμπλοκή του με τον Snik

Δείτε επίσης: «Μου επιτέθηκαν» είπε ο Light για το ξύλο στα Mad Video Music Awards

Δείτε επίσης: Αμετανόητος ο Snik: «Όποιος σηκώνει χέρι κόβεται…»!

Δείτε επίσης: «Έτρωγε μόνο μπουνιές όλο το βράδυ» απάντησε στον Snik ο Light

Παρόλες τις δικαιολογίες που ειπώθηκαν από τους δύο τραγουδιστές ο κόσμος δεν πείστηκε και κατακρεουργήθηκαν από τους χρήστες του Twitter και από τον κόσμο της showβιζ, οι οποίοι εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για τις εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν σε μία βραδιά που υποτίθεται πως έπρεπε να υμνηθεί η μουσική.

Δείτε τις δηλώσεις και τις αναρτήσεις των καλλιτεχνών για το απαράδεκτο συμβάν.

Ρούλα Κορομηλά

«Είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν, να φωνάζουν. Οι καλλιτέχνες ήταν σοκαρισμένοι. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένη με όσα έγιναν και πολύ θυμωμένη, γιατί δείχνουν ανεκτικότητα σε συμπεριφορές που προβάλουν βία, σεξισμό και παρεμβατικότητα.

Δεν είμαι αφοριστική με κανένα είδος μουσικής, ούτε θέλω να τσουβαλιάσω τους καλλιτέχνες που το εκπροσωπούν. Είμαι αφοριστική σε τέτοιες βίαιες συμπεριφορές. Έχοντας διανύσει 35 χρόνια πορείας η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει έρθει ποτέ ξανά αντιμέτωπη με παρόμοιο περιστατικό. Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με 15, που δεν ξέρω πως να τους αποκαλέσω. Συνοδούς; Μπράβους; Και να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες. Παλιά υπήρχε πάντα σεβασμός, κατανόηση και εκτίμηση από τον ένα προς τον άλλο, ανεξάρτητα από προσωπικούς ανταγωνισμούς. Αυτό που αντίκρισα χθες με θλίβει και πραγματικά με θυμώνει αφάνταστα.

Σεβάστηκα τον κόσμο. Ήταν 10.000 άνθρωποι με τα παιδιά τους, που είχαν πληρώσει χρήματα. Και γιατί να φύγουμε εμείς; Δεν κατάλαβα! Αυτοί έπρεπε να σηκωθούν να φύγουν».

Μαρία Φαραντούρη

«Δεν είναι τραγουδιστές οι τράπερς, είναι απλές φωνές. Το κίνημα αυτό προήλθε από την Αμερική και είναι φυσικό να το μιμηθούν σε όλες τις χώρες. Αρκεί να λέγονται σωστά πράγματα. Τώρα να λένε πράγματα που τα παιδιά επηρεάζονται αρνητικά… Για σεξ, για γκόμενες… Τα θεωρώ… δεν το συζητάω. Είδατε που φτάσανε; Καβγαδίσανε, έπεσε ξύλο. Αυτά δεν είναι… Τι να κρίνεις τώρα;».




Κατερίνα Καινούργιου

«Με το που θα τελειώσει όλο αυτό το στόρι, τελειώνουν αυτοί. Δεν ξαναπαίζουμε τίποτα στην εκπομπή, ούτε τα τραγούδια τους. Εγώ δεν θέλω τίποτα, για τις σχέσεις τους, τις κοπέλες τους, τελείωσε. Καλά, όχι ότι πουλάνε κιόλας. Ο Snik μόνο πιο παλιά. Είναι δυνατόν; Αντί να πει συγγνώμη κάθεται και λέει ότι εγώ τον έδερνα κι αυτός καθόταν και τις έτρωγε;».




Ελεονώρα Μελέτη

«Εγώ νιώθω ότι δεν υπάρχει σεβασμός, όχι προς το κοινό και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες αλλά και προς τον εαυτό τους. Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει αυτοσεβασμό δεν περιμένεις να έχει και για τους υπόλοιπους. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με δύο παιδάκια που τσακώνονται μεταξύ τους.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει, γιατί από τη στιγμή που είδαμε αυτές τις εικόνες είναι όλο άδικο. Αυτά τα παιδάκια δεν τα ξέραμε καν μέχρι να τα πιάσει η τηλεόραση, τους ξέρανε τα παιδάκια που βλέπουνε youtube. Δεν θέλω να ξανασχοληθώ με αυτά τα παιδιά. Υπάρχουν άλλοι καλλιτέχνες που αξίζει τον κόπο να εστιάσουμε στο έργο τους».




Έλλη Κοκκίνου

Σάκης Ρουβάς

Τάμτα

Αθηνά Οικονομάκου

Μαριέλλα Σαββίδου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Μαίρη Συνατσάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This