Χτύπησαν την Έλενα Παπαρίζου κατά την διάρκεια του άγριου ξύλου στα MAD VMA 2022

Φυγαδεύτηκε η τραγουδίστρια και έφυγε από την εκδήλωση χωρίς να παραλάβει το βραβείο της

Must Read

Φανερά ταραγμένη φυγαδεύτηκε η Έλενα Παπαρίζου από τα MAD VMA 2022, όπου ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα στους trappers Light και Snik.

Μετά το πρώτο επεισόδιο, η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεψε στη θέση της, στην πτέρυγα των VIP, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ήθελε να μιλήσει στη σκηνή για το περιστατικό και να ταχθεί κατά της βίας.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, ξέσπασε νέο επεισόδιο, την ώρα που η τραγουδίστρια περίμενε να πάρει το βραβείο της. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι κατά την διάρκεια της έντασης, η Έλενα Παπαρίζου χτυπήθηκε από τους εμπλεκόμενους.  Άμεσα, ένας άνδρας έσπευσε να την απομακρύνει από το σημείο και η καλλιτέχνιδα έφυγε από την εκδήλωση πανικοβλημένη, χωρίς να παραλάβει το βραβείο της και να τραγουδήσει.




Μετά την αποχώρηση της Έλενας Παπαρίζου από την εκδήλωση στη σκηνή δεν βγήκε κανένας από τους καλλιτέχνες αλλά μόνο οι χορευτές, χορεύοντας το τραγούδι που θα ερμήνευαν.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This