Δανάη Παππά: «8 λέξεις» δεν αρκούν για να περιγράψουμε πόσο… συγκλονιστικά όμορφη είναι!

Must Read

Η 23χρονη Δανάη Παππά έχει δοκιμάσει τις ικανότητές της στο modeling, έχει σπουδάσει χορό, αλλά στην πορεία της προέκυψε και η ηθοποιία.

Ευρύτερα γνωστή έγινε μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ» των Βάνα Δημητρίου και Ανδρέα Γεωργίου, όπου υποδύθηκε την Άννα, την κόρη της Μυρτώς Αλικάκη και του Απόστολου Γκλέτσου.

Και, παρά το γεγονός, ότι της πήρε λίγο χρόνο να «μάθει» να διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα που της προσέφερε η υψηλή τηλεθέαση της σειράς, πλέον την έχει συνηθίσει, όπως μπορούμε να αντιληφθούμε από τις αρκετά συχνές αναρτήσεις της στο Instagram.

Πάνω στην ώρα, δηλαδή, καθώς η παρουσία της στις «8 λέξεις», τη νέα τηλεοπτική σειρά του Κύπριου ηθοποιού και σκηνοθέτη, έχει ήδη γίνει talk of the town, για… πολύ συγκεκριμένους λόγους!

Δείτε τους:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This