Σταμάτης Κόκοτας: Oι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του

Στο Ασκληπιείο Βούλας νοσηλεύεται ο τραγουδιστής, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε.

Must Read

O Σταμάτης Κόκοτας, βρίσκεται από το Σάββατο στο νοσοκομείο καθώς ένιωσε αδιαθεσία.

Ο Σταμάτης Κόκοτας, νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας καθώς οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και θέλησαν να λάβει ιατρική φροντίδα.

Δημοσιογράφος του “Πρωινού” είχε όλες τις εξελίξεις για την υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή οι οποίες ευτυχώς είναι θετικές: «Ο Σταμάτης Κόκοτας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ήδη από το περασμένο Σάββατο. Ένιωσε αδιαθεσία και είχε και ανέβασε και δέκατα και επειδή το πρώτο που σκέφτηκε η οικογένεια είναι ο κορονοϊός, παρόλο που είχε κάνει και την 4η δόση, επειδή αγχώθηκαν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί κρίθηκε σκόπιμο για προληπτικούς λόγους να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων. Τα συμπτώματα έχουν ξεκινήσει να υποχωρούν από τη στιγμή που του χορηγήθηκε αντιβίωση, άρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αύριο να πάρει εξιτήριο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This