Ανδρέας Αλεξανδράκης: Δείτε τον αδερφό της Δήμητρας Αλεξανδράκη που ζει μόνιμα στην Κρήτη

Must Read

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πρόσφατα αποκάλυψε πως παντρεύτηκε με το σύζυγό της, Δημήτρη, αλλά δεν ήθελε να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες καθώς εκείνος δεν θέλει να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο, παλαιότερα είχε αποκαλύψει πως οι γονείς της είχαν πάρει διαζύγιο και αναγκάστηκε να εργάζεται από την ηλικία των 12 ετών. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε πει για τα παιδικά της χρόνια και το χωρισμό των γονέων της:

«Ήταν δύσκολη στιγμή για εμένα όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ένιωθα θυμό όταν έφυγε ο πατέρας μου. Ένιωθα πόνο, αγανάκτηση, έλεγα ότι δεν υπάρχω για εκείνον. Ότι δεν αξίζω κάτι ως άνθρωπος και γι’ αυτό με άφησε. Τα έριχνα και σε μένα: «μήπως φταις και εσύ;». Με τον καιρό κατάλαβα ότι συμβαίνουν αυτά και συνειδητοποίησα ότι έγινε για το καλό μου. Αν δε είχε γίνει, ίσως σήμερα να ήμουν κάτι το διαφορετικό και δε θα το ήθελα καθόλου». Kαι συνέχισε: «Μοίραζα φυλλάδια, δούλεψα σε πλυντήριο αυτοκινήτων, σε συνεργείο για μηχανάκια, αργότερα σε καφετέρια και μπαρ…. Είχα πεισμώσει και είπα θα βάλω στόχους και θα τους πετύχω. Όπως και έγινε».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, έχει έναν μικρότερο αδερφό, που ονομάζεται Ανδρέας. Τον είχαμε ακούσει να επικοινωνεί μαζί της τηλεφωνικά όταν εκείνη ήταν μέσα στο σπίτι του Next Top Model. Ο Ανδρέας ζει μόνιμα στην Κρήτη, τον τόπο από τον οποίο κατάγονται ο ίδιος και η αδερφή του.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This