Ορόρα Μαριόν Αρζόγλου: Η εξωτικής ομορφιάς καλλονή κόρη του Κώστα Αρζόγλου

Είναι ο καρπός του έρωτα του με την επίσης ηθοποιό Εστέλ Μαριόν.

Must Read

O Kώστας Αρζόγλου, απέκτησε από το γάμο του με την ηθοποιλό Εστέλ Μαριόν μια κόρη, την Ορόρα Μαριόν Αρζόγλου, η οποία είναι σήμερα 37 ετών και έχει ρίζες από την Ελλάδα, τη Ρουάντα και το Βέλγιο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.


Πρόκειται για μια πανέμορφη κοπέλα με εξωτικά χαρακτηριστικά που επίσης ασχολείται με την υποκριτική σαν τους γονείς της. Το 2011 έπαιξε στην ταινία “Almayer’s Folly” και ήταν υποψήφια για το βραβείο “Magritte”, στην κατηγορία της Πιο Υποσχόμενης Ηθοποιού.

Η ίδια έχει εξομολογηθεί πως ο πρώτος άνθρωπος τον οποίο συμβουλεύεταια για τους ρόλους της είναι ο πατέρας της, ο οποίος όμως, δεν ήθελε η κόρη του να γίνει ηθοποιός. Ωστόσο πλέον είναι περήφανος για την επαγγελματική πορεία της κόρης του.

Ο Κώστας Αρζόγλου έχει αποκτήσει άλλη μια κόρη, την Μαρία Αρζόγλου, από το γάμο του με την Ζαχαρούλα Χριστοπούλου. Επίσης υιοθέτησε μαζί με την Έλενα Ακρίτα, τον γιο του Παύλο Αρζόγλου. 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This