Mαρίνα Ασλάνογλου για τις εξωσωματικές: «Είχα βάλει όριο τις τρεις προσπάθειες»

Must Read

Η Μαρίνα Ασλάνογλου, μίλησε στην εκπομπή “Δύο στις 10” και ήταν άκρως εξομολογητική σχετικά με τον δύσκολο δρόμο των εξωσωματικών που χρειάστηκε να κάνει για να γίνει μητέρα. Η ίδια απέκτησε το γιο της με αυτή τη διαδικασία και είναι αδυναμία της.

Παραδέχθηκε πως είναι ένα μοναχικό μονοπάτι και ότι είχε θέσει στον εαυτό της το όριο των τριών προσπαθειών, ενώ είχε σκεφτεί και την μητρότητα μέσω της υιοθεσίας. Το μήνυμα που θέλησε να περάσει είναι ότι ο δρόμος της εξωσωματικής γονιμοποίησης μπορεί να είναι μοναχικό και δύσβατο, όμως μπορεί να σε οδηγήσει και στο να αποκτήσεις το παιδί σου.

“Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδρομή. Πρέπει να έχεις στήριξη. Όσοι άνθρωποι όμως κι αν είναι δίπλα σου και αν σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, αυτό είναι κάτι που το περνάς μόνος σου και δεν είναι πολύ εύκολο ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Νιώθεις ότι κάτι δεν έκανες εσύ σωστά. Ότι έχεις την ευθύνη. Αυτό που λέω σε όλα τα κορίτσια που μου στέλνουν μηνύματα, είναι ότι είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Εγώ είχα βάλει ένα όριο. Είχα πει ότι θα κάνω μέχρι τρείς προσπάθειες. Μετά το σκεφτόμουν, ότι μπορεί να πάω σε ένα άλλο πλάνο, μια υιοθεσία ή οτιδήποτε. Θέλει πίστη όμως και δύναμη. Ήμουν πολύ κυνική όταν με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι τελικά έμεινα είμαι έγκυος γιατί δε μπορούσα να το πιστέψω ούτε εγώ η ίδια. Προσπαθούσα κι εγώ να συνειδητοποιήσω ότι έχω μια θετική απάντηση μετά από τόσο καιρό. Το επόμενο διάστημα είχα μια έννοια, πρόσεχα αλλά μέχρι τον πέμπτο μήνα έπαιζα στο θέατρο.”


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This