Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Η κτητικότητα και το έντονο πάθος δεν είναι εκείνα που θα διατηρήσουν την ερωτική σας σχέση στα ύψη. Οσο αγαθές και να είναι οι προθέσεις σας μην πάρετε μέρος σε μια συζήτηση στην οποία θα υπάρχουν ανταγωνιστές.

ΤΑΥΡΟΣ: Παλέψτε για την ελευθερία σας, αλλά όχι αναθέτοντας δικές σας ευθύνες σε άλλους. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια αντιπαράθεση μέσα στον εργασιακό χώρο σας. Οι βιαστικές κινήσεις είναι σίγουρο πως δεν θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ασκήσετε υπερβολικό έλεγχο στους συνεργάτες ή στους υφισταμένους σας. Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική. Οταν ακούτε να γίνονται πικρόχολα σχόλια, δεν χρειάζεται και να τα μεταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αίσθηση της οικειότητας που χτίσατε θα εμφανιστεί έντονα και θα δημιουργήσει εποικοδομητικές διασυνδέσεις, ενώ ένας χείμαρρος αισθήσεων και ιδεών θα σας ξαφνιάσει θετικά. Ολα αυτά θα συμπληρώσουν τους στόχους σας και θα προσφέρουν ιδέες για καινούργιους.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές. Προστατέψετε σχέσεις που επιθυμείτε να διατηρηθούν για πάντα και αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει ή επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να βάλετε καινούργιες βάσεις στις υποθέσεις σας, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις ισορροπίες στις συναλλαγές σας. Μην προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα των άλλων, όταν για τα δικά σας δεν κάνετε τίποτα.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε τη στάση σας απέναντι σε κάποιες σχέσεις σας και προωθήστε ένα νέο και ευχάριστο κλίμα. Ενισχύστε την οικειότητα με το περιβάλλον σας εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες καλής επικοινωνίας που θα σας δοθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια εσωτερική συσπείρωση θα βοηθήσει να επανεξετάσετε τις αξίες σας, βάζοντας κάποιες σε δεύτερη μοίρα και κάποιες σε πρώτη. Το επικοινωνιακό στοιχείο προσλαμβάνει με το πέρασμα του χρόνου μια ιδιαίτερη δύναμη και οι επαφές σας θα γίνουν γεμάτες ουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαφοροποιούνται οι πεποιθήσεις σας, συμβάλλοντας στην αναδημιουργία μιας νέας ταυτότητας, την οποία θα προβάλλετε προς τα έξω. Αποφύγετε κουραστικούς ανθρώπους ή επιλογές που δεν σας ικανοποιούν και αυξήστε την αισθηματική τύχη σας και όχι μόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κοινωνική ζωή σας θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και στις επαφές σας θα έχετε εύνοια τις στιγμές που θα την έχετε ανάγκη. Δεν θα λείψουν οι κατάλληλοι άνθρωποι, που εντελώς συμπτωματικά θα βρίσκονται κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκφραστείτε επιχειρηματικά αλλά και συναισθηματικά με μεγαλύτερη επιτυχία και εργαστείτε δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, καθώς μερικούς θα τους χαροποιήσει και κάποιους άλλους θα τους ενοχλήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείτε καλύτερα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, προτιμήστε για παρέα εκείνους που αποζητούν τη συντροφιά σας και γενικά βρείτε το θάρρος να πλησιάσετε κάποιους οι οποίοι έχουν γίνει το απωθημένο σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκάνδαλο εκατομμυρίων με κολοσσούς αναψυκτικών

Η αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας «δημοκρατία» φέρνει στο φως το πάρτι των πολυεθνικών, καθώς δεν διαθέτουν την αναγκαία από τον νόμο «άδεια εμπορίας πόσιμου ύδατος»

More Articles Like This