H Ιωάννα Τούνη ανέβασε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το gender reveal πάρτυ της

"Μπεμπίνος loading" έγραψε στη λεζάντα.

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει το πρώτο της παιδί, που θα είναι αγόρι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Πριν από λίγο καιρό, η Ιωάννα Τούνη είχε διοργανώσει ένα πάρτυ για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού της το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της αγνοούσαν. Η Ιωάννα Τούνη είχε πει πως ήθελε κορίτσι, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αγόρι. Τελικά το γένος του παιδιού αποκαλύφθηκε με φαντασμαγορικό τρόπο, είναι αγόρι και ο πατέρας του φώναξε “Με αγαπάει ο Θεός”.

Η influencer μοιράζεται πολύ συχνά updates από την εγκυμοσύνη της και ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά. Μάλιστα είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη που για πολλούς μήνες την ταλαιπώρησε με εμετούς, ζαλάδες και συναισθηματική αστάθεια.

Πριν από λίγες ώρες, η Ιωάννα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το gender reveal πάρτυ την οποία δεν είχε ανεβάσει τότε και στη λεζάντα έγραψε: «Μπεμπίνος loading…  Κοιτούσα φωτογραφίες και μόλις έπεσα πάνω σε αυτήν την σουπερ-cute από το #genderreveal  και δεν γινόταν να της αντισταθώ και να μην την ανεβάσω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντίστροφη μέτρηση για δηλώσεις – ΕΝΦΙΑ

Η πλατφόρμα για τις φοροδηλώσεις θα ανοίξει την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, ενώ τα εκκαθαριστικά για τον φόρο ακινήτων θα αναρτώνται την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου

More Articles Like This