Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και εγωισμούς, γιατί θα προκαλέσετε τραύματα που θα αργήσουν να επουλωθούν. Να είστε πρόθυμοι να μετακινηθείτε λίγο, αν χρειαστεί, από τις θέσεις σας και να αυτοσχεδιάσετε. Θα είστε αρκετά γοητευτικοί, ώστε να τραβήξετε την προσοχή αυτών που θέλετε χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Το αίσθημα της δημιουργικότητας θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μονοπάτια που οδηγούν στην υλοποίηση των στόχων σας. Στηρίξτε την ψυχολογική σας πλευρά με σωστή επικοινωνία και ανθρώπους που έχουν πείρα και γνώση. Να είστε ειλικρινείς απέναντί τους και να προσέχετε τους ρόλους που παίζετε για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα οδηγηθείτε σε εποικοδομητικές ανακατατάξεις και στην προώθηση μιας γενικής ανανέωσης. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις θετικές πλευρές και τα προτερήματά σας, και μην κολλάτε σε κάποια ελαττώματα που δυσκολεύουν τη ζωή σας. Μπορείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο στα πάντα, αρκεί να το τολμήσετε. Παρότι η βδομάδα παρουσιάζει πολλές θετικές πλευρές στα θέματα των σχέσεών σας, δεν θα λείψουν και κάποιες δοκιμασίες όσον αφορά στα συναισθήματά σας και μπορεί να δυσκολευτείτε να έχετε έναν σωστό διάλογο με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα πράγματα στη ζωή σας αποκτούν ξεκάθαρη και σταθερή υπόσταση. Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, αυτήν την εποχή γίνονται ανοίγματα στη ζωή σας και έρχονται πολλές αλλαγές προς το καλύτερο. Δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό χώρο, αλλά θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα. Η τάση απληστίας και διεκδίκησης, που ξαφνικά θα είναι έντονη, θα κάνει τους ανθρώπους που σας ξέρουν πολύ καλά να μη σας αναγνωρίζουν. Να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που θα αφορούν κλείσιμο συμφωνιών και να έχετε μελετήσει προσεκτικά πριν από τις υπογραφές συμβολαίων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καλή ψυχική σας διάθεση έχει ως αποτέλεσμα μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε άμεσα κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος και να απαλλαγείτε από παλιούς λογαριασμούς. Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές καινούργιες γνωριμίες που θα αξίζουν πραγματικά την προσοχή σας, καθώς μέσα από αυτές μπορεί να προκύψει μια ουσιαστική σχέση. Το σίγουρο είναι πως θα παραμείνετε μόνοι για πολύ μικρό διάστημα πλέον. Σταδιακά αρχίζει η μεταμόρφωσή σας σε ένα μωρό που έχει μόνιμη ανάγκη από χάδια.

ΛΕΩΝ: Το νέο πρόσωπο που εσείς θα επιλέξετε να μπει στη ζωή σας θα σας υποχρεώσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και είτε το θέλετε είτε όχι θα διακινδυνεύσετε την ηρεμία και την ησυχία σας για χάρη των ερωτικών συγκινήσεων. Η αυξημένη κοινωνικότητά σας θα εκτινάξει στα ύψη το σεξαπίλ και τη γοητεία σας, και να είστε σίγουροι ότι οι κατακτήσεις σας θα προκαλέσουν σε πολλούς φθόνο. Αφεθείτε στη λάμψη που θα εκπέμπετε και γίνετε πιο παρορμητικοί. Τα σχέδια που έχετε για το μέλλον, καθώς και η αλλαγή του τρόπου ζωής που σκέφτεστε θα επηρεαστούν από τις εξελίξεις αργά ή γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η νευρικότητα και το άγχος αναμειγνύονται με άλλα πολλά που σας βασανίζουν, κάνοντας τις καλές μέρες να μπερδεύονται με τις δύσκολες. Αφήστε το ένστικτο να γίνει η πυξίδα σας και να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Θα παρουσιαστούν αρκετές καθυστερήσεις στα οικονομικά σας σχέδια, γεγονός που θα σας κάνει να υιοθετήσετε έναν καινούργιο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας. Εστω και την τελευταία στιγμή θα τα καταφέρετε, αρκεί να θυμάστε πως δεν πρέπει για κανέναν λόγο να είστε ριψοκίνδυνοι ή σπάταλοι.

ΖΥΓΟΣ: Πείτε «ναι» στον έρωτα, στη συντροφικότητα και στην κοινωνικότητα για να κρατήσετε στο παρασκήνιο μυστικά, απωθημένα και δόλιες σκέψεις που καταστρέφουν το προφίλ σας. Θα ταλαιπωρηθείτε κάπως ψυχικά, αλλά τελικά θα είναι για καλό σας. Πρέπει να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στους τομείς στους οποίους έχετε αποτύχει, ακόμα κι αν είναι οδυνηρό για εσάς. Το να ζείτε με την πραγματικότητα είναι η καλύτερη λύση και δεν πληγώνει την ευαίσθητη φύση σας, όπως πολλοί από το περιβάλλον σας πιστεύουν, αντίθετα σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε σωστά συμπεράσματα και να πάτε μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η φιλία θα είναι κατά κάποιον τρόπο ο καλύτερος μεσάζων για να τονώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αφήστε τους συνεργάτες σας να σας γνωρίσουν για να μπορέσετε στην πορεία να περάσετε τα δικά σας μηνύματα. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι στις εκρήξεις θυμού που έχετε κάποιες φορές. Εξοπλίστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες για να ισορροπήσετε και προσαρμόστε τη διατροφή σας. Μην ενεργείτε παρορμητικά ή όταν βρίσκεστε σε κατάσταση θυμού και αγανάκτησης, γιατί δεν πρέπει αργότερα να μετανιώσετε για τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσο γρήγορη λύση κι αν είναι το έτοιμο φαγητό, αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να τρώτε πιο υγιεινά. Οπως με τις σχέσεις σας έτσι και με τα επαγγελματικά σας η νηνεμία και η αποκατάσταση είναι απαραίτητα στοιχεία. Μην αντιδράτε και αλλάζετε το πρόγραμμά σας όταν κάποιοι από τους συνεργάτες σας σάς απογοητεύουν. Είναι δύσκολο να βρείτε το δίκιο σας σε χώρους που δεν είναι ιδιαίτερα φιλικοί μαζί σας, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε. Αντίθετα, φροντίστε να κινείστε μεθοδικά, ειδικά όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν υπάρχει μια πιο προσωπική σχέση που σας ενδιαφέρει αρκετά, μην την αφήσετε να χαθεί, εξαιτίας μιας παρεξήγησης που τρίτα άτομα υποκίνησαν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και δώστε τις εξηγήσεις που απαιτούνται για να διευκρινίσετε πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της βδομάδας θα συναντήσετε μερικές δυσκολίες στις κοινωνικές σχέσεις σας, λόγω της συμπεριφοράς σας. Γίνετε λίγο αυθόρμητοι στις συναναστροφές σας για να μπορούν και οι άλλοι να σας πλησιάζουν ευκολότερα. Εχετε αρκετά καλά στοιχεία, αλλά το κακό είναι ότι δεν ξέρετε πώς τα εξωτερικεύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε την τύχη με το μέρος σας και καταφέρνετε να καλύπτετε τις ανάγκες σας ή να βρίσκετε τη λύση, έστω και την τελευταία στιγμή. Ομως αναγνωρίστε σε ποια σημεία είστε υπερβολικοί για να σταματήσετε να στερείτε από τον εαυτό σας την ουσία της ζωής. Για να βγάζετε άκρη και να μη νιώθετε σαν να είστε μονίμως πάνω σε τεντωμένο σχοινί, εξετάστε τα προβλήματά σας ψύχραιμα, συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα και όχι βλέποντάς τα πότε με τον έναν τρόπο και πότε με τον άλλον.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε στην άκρη τα παράπονα και λύστε τα προβλήματά σας με διάλογο. Μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση και να στηρίξετε τη σχέση σας. Αν καταφέρετε να βγείτε αλώβητοι από τις δοκιμασίες και τις αναταράξεις, η σχέση σας δεν θα γίνει απλώς σταθερή αλλά ακλόνητη. Μην ανοίξετε πόλεμο αφού δεν έχετε στα χέρια σας τα σωστά όπλα. Καλά κάνετε και κρατάτε την ευγενική σας πλευρά για λίγους, ώστε να μην πληγωθείτε, αλλά ο σύντροφός σας ανήκει σε αυτούς και αγαπάει την ευαισθησία σας, γι’ αυτό μην του επιτίθεστε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This