Μαρία Μπεκατώρου: «Αυτόν τον συνεργάτη θα επέλαγα ανάμεσα σε Μουτσινά και Αρναούτογλου»

Must Read

Για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της έκανε λόγο η Μαρία Μπεκατώρου, σχολιάζοντας παράλληλα και τα όσα βλέπουμε φέτος στα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Όλα είναι πολύ θετικά στο The Chase. Ξεκινήσαμε δειλά δειλά πέρσι τα γυρίσματα με την ελπίδα ο κόσμος να το αγαπήσει ο κόσμος και να συνεχιστεί. Όταν ήρθε η σιγμή που μας ανακοινώθηκε ότι θα πάει και του χρόνου το The Chase πετάξαμε από τη χαρά μας, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τα καταφέραμε», ανέφερε αρχικά η αγαπημένη παρουσιάστρια κι συνέχισε:

«Μου έχει λείψει το “ζωντανό”, ένα σόου είναι πάντα στο μυαλό μου, είναι όμως θέμα καναλιού. Με ενδιαφέρει να κάνω κάτι σε λαμπερό πλατό με ταλαντούχους ανθρώπους, να χορεύουμε και να τραγουδάμε».

Για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό είπε πως, «οι σχέσεις που δημιουργούν κακό στην καθημερινότητα επαγγελματιών, πρέπει να λήγουν με ωραίο τρόπο. Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού ήταν υγιής από τη στιγμή που δεν περνούσε καλά. Η χημεία 2 συνεργατών φαίνεται από το πρώτο meeting, πριν βγει στον αέρα η εκπομπή. Η τηλεοπτική συνύπαρξη δύο ανθρώπων που δεν έχουν ξαναβρεθεί, δεν είναι εύκολο πράγμα».

Ποιον θα… διάλεγε η Μαρία Μπεκατώρου;

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με βοήθησε πολύ, δεν θα ξεχάσω τη συνεργασία μας. Είναι πάντα εκεί για μένα, μου στέλνει μηνύματα, τον αγαπώ και με αγαπάει. Ο Γρηγόρης κάνει καλύτερη δουλειά μόνος του, χειρίζεται το παιχνίδι καλύτερα», τόνισε. Αποκάλυψε ωστόσο ότι, «αν είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Γρηγόρη ή τον Νίκο Μουτσινά, θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο».

Για την παρουσίαση του «Your face sounds familiar» θυμήθηκε πως, «το αγάπησα πολύ και θεωρώ ότι έχει γράψει ιστορία. Έκλεισε τον κύκλο του σε σχέση με εμένα, ευχαριστώ τον Θεό που το έζησα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This