Έξαλλη μπροστά στις κάμερες η Άντζελα Γκερέκου – Η ερώτηση που την εξόργισε

Ξεσπάθωσε όταν της ζητήθηκε σε συνέντευξη Τύπου στο Θέατρο Τέχνης να σχολιάσει δημοσιεύματα

Must Read

Η Αντζελα Γκερέκου ξεσπάθωσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» με αφορμή την παρουσίαση του νέου προγράμματος του πολιτιστικού οργανισμού, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας και εκπαιδευτικής προσφοράς. Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ, η οποία τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση, έγινε έξαλλη όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει κάποια δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει μπει στη διαδικασία υιοθεσίας παιδιού.

«Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες!» ήταν η πρώτη αντίδρασή της σε σχετική ερώτηση που της έγινε. «Συγγνώμη που το λέω γελοιότητα, αλλά όταν δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια, αυτό εννοώ… Είναι ένα ευλογημένο θέμα το θέμα της υιοθεσίας, αλλά όσον αφορά τα ψέματα και την παραπληροφόρηση, ας κάνουν καλύτερη δουλειά τα κίτρινα περιοδικά και sites» σχολίασε πιο ήρεμα στη συνέχεια η χήρα του Τόλη Βοσκόπουλου και μητέρα της κόρης τους, Μαρίας, η οποία ασχολείται επίσης με την υποκριτική. «Το βιώνω και το διαχειρίζομαι ψύχραιμα. Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και λυπάμαι πολύ που υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν το ψωμάκι τους, το οποίο σέβομαι και εκτιμώ, προσπαθώντας μέσα από εντελώς μεγάλα ψέματα, χωρίς καμία σχέση με την αλήθεια, να δημιουργούν ιστορίες» κατέληξε στις δηλώσεις της η Αντζελα Γκερέκου.

Δεν ήταν, ωστόσο, η μόνη γυναίκα στην εκδήλωση που φάνηκε να ενοχλείται από ερώτημα δημοσιογράφου. Η Λένα Δροσάκη, η οποία βρέθηκε στο event της παρουσίασης μαζί με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη, αφού οι δυο τους θα συμπράξουν επί σκηνής σε μία από τις νέες παραγωγές του Θεάτρου Τέχνης, αρνήθηκε να πει οτιδήποτε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με την Espresso, η ηθοποιός «πάγωσε» όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο ηθοποιός που δικάζεται αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται στη φυλακή αλλά στο σπίτι του. «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Μου αρέσει να μιλάω μέσα από τις πράξεις μου. Το προτιμώ. Και είναι κι ένα έργο που μιλάει για αυτό το θέμα. Θα μιλήσω μέσα από αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Πρωτόπαππα, τέλος, η οποία υποδύεται τη Μαρίνα στον «Σασμό» του Alpha, αλλά «χτυπά» εις διπλού και στο Θέατρο Τέχνης, δήλωσε στις κάμερες πως νιώθει τυχερή για την αγάπη του κόσμου που εισπράττει.

«Ωραίο είναι, κάποιες φορές είναι λίγο περίεργο, βέβαια, δεν μπορώ να πω. Δεν έχει όλος ο κόσμος το τακτ που περιμένεις. Κάποια στιγμή κάποιος μου έβγαλε τη μάσκα για να φωτογραφηθεί μαζί μου. Τέτοια πράγματα εννοώ, αλλά οι άνθρωποι δεν το κάνουν από κακό» είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This