Ελένη Μενεγάκη: «20 χρόνια τώρα ο λούτσος έχει γράψει ιστορία»

«Αυτό το ψάρι δεν το ήξερα μέχρι τη μέρα που το μαγείρεψε η κυρία Βέφα στην εκπομπή;», είπε η παρουσιάστρια.

Must Read

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γιάννη Τσιμιτσέλη «Fishy». Αφού οι δυο τους πρώτα πήγαν για ψάρεμα, στη συνέχεια απόλαυσαν ένα δείπνο κουβεντιάζοντας και έτσι, ο ηθοποιός ρώτησε την παρουσιάστρια για την πιο viral ίσως στιγμή της η οποία δεν είναι άλλη από το ψάρι λούτσο το οποίο μαγείρεψε κάποτε η Βέφα Αλεξιάδου στην εκπομπή και η Ελένη Μενεγάκη απόρησε με την ονομασία του.

«Αυτό το ψάρι δεν το ήξερα μέχρι τη μέρα που το μαγείρεψε η κυρία Βέφα στην εκπομπή. Που να το ξέρω κι εγώ τότε 25-26 χρονών; Ούτε είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία όταν το μαγείρεψε απλά είχα κάνει εκείνη την ερώτηση. Μου φάνηκε αστείο… Όταν ήρθε καλεσμένος ο Θέμος μετά από τρεις εβδομάδες, ήρθε φέρνοντας μια σακούλα με έναν λούτσο και μου είπε, “να τος Ελένη, αυτός είναι αυτός που αναρωτιόσουν. Αυτός είναι” και ξεκαρδίστηκα, Ακόμα και σήμερα γελάω με οτιδήποτε μου κάνει λίγο πιο…. πειραγμένο. Τότε; Τότε νομίζω μίλαγε μόνος του στην εκπομπή. Εγώ πρέπει να του έκανα μισή ερώτηση. Και έμεινε. Ακόμα και σήμερα», είπε γελώντας η Ελένη Μενεγάκη.

@newsbreakgr

Ελένη Μενεγάκη: «20 χρόνια τώρα ο λούτσος έχει γράψει ιστορία» #elenimenegaki #elenimenegakiofficialfanclub #giannistsimitselis #fishy #loutsos

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This