Άγριο κράξιμο στην Μαρίνα Πατούλη για την εμφάνισή της στο Ηρώδειο

Χαμός με τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της

Must Read

Την οργή των χρηστών των social media προκάλεσε η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο Ηρώδειο με grande τουαλέτα του σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα.

Η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη εμφανίστηκε στο αρχαίο ωδείο με… οσκαρικό σύνολο, με πολλούς να κάνουν λόγο για υπερβολή που δεν ταιριάζει με την αύρα του χώρου.

Και μπορεί η μαύρη τουαλέτα με το τούλι και τα ψηλά γάντια να ξένισε τους ακόλουθούς της, ωστόσο αυτό που τους εξόργισε ήταν οι ψηλοτάκουνες γόβες της! 

Η κ. Πατούλη έγραψε στα παλαιά των υποδημάτων της την απόφαση του Αρχαιολογικού Συμβουλίου να απαγορεύσει τα ψηλά τακούνια στο Ηρώδειο -αφού προκαλούν φθορές στα μάρμαρα- προκαλώντας πλήθος αρνητικών σχολίων.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στην ανάρτησή της:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This