Τετάρτη 12/5/2021

Ο Λάκης Γαβαλάς θα συνεργαστεί με τη Μαρέβα και αναπολεί τη φυλακή… Ουδέν σχόλιο! (video)

Ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς έδωσε μία συνέντευξη «ποταμό» και μίλησε για όλους και για όλα! Μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια με την πολυτελή κατοικία του στη Μύκονο, για τη συνεργασία του με την Μαρέβα Μητσοτάκη, για τις στιγμές στην φυλακή αλλά και για το GNTM.

«Δεν μου αρέσει να αφήνω συντρίμμια πίσω μου, είτε ψυχολογικά είτε υλικά. Εγώ ζω για να ομορφαίνω τους χώρους γύρω μου. Δεν με ενδιαφέρει αν μετά τους εκμεταλλεύομαι ή όχι γιατί δόξα τω Θεό τα ωραιότερα ταξίδια τα έχω κάνει με ωτοστόπ του μυαλού μου!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παραδέχθηκε επίσης πως ανήκει πλέον στη δημιουργική ομάδα του Zeus+Dione της Μαρέβας Μητσοτάκη, έχοντας αναλάβει τα αξεσουάρ του fashion brand, ενώ αποκάλυψε και τη νέα τους συνεργασία που αφορά στη δημιουργία μιας σειράς ανδρόγυνων πουκαμίσων.

Σε ερώτηση για το αν φοβάται μήπως βρεθεί ξανά στη φυλακή δεν δίστασε να απαντήσει πως αναπολεί τις στιγμές που πέρασε εκεί και θα ήθελε να βρεθεί έστω και για έξι μήνες, ενώ αποκάλυψε σπαρταριστές στιγμές με τους συγκρατούμενούς του.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο Next Top Model για το οποίο όπως είπε δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή.

Γιατί την απέρριψε; Ο ίδιος εξήγησε πως «το ελληνικό Next Top Model δεν θα μπορέσει ποτέ να έχει το αντίκτυπο στο κάθε άτομο που θα βγει από κει, όπως έχει στο εξωτερικό. Αν δεις την Tyra Banks θα δεις πως βάζουν τα κορίτσια και κάνουν κάποια ακραία εγχειρήματα. Τα κορίτσια αυτά είναι μαθημένα, ξέρουν το ρίσκο και τους ιντριγκάρει. Η ζωή τους είναι αυτή! […] Δεν μπορώ εγώ να πιέσω ένα άτομο να κλαίει, δεν είναι το ποιόν μου αυτό. Μια κοπέλα που είναι μοντέλο δεν θα πήγαινε ούτε σε αυτό, ούτε στο My Style Rocks. Όμως αυτά δεν λένε ότι είναι reality shows λένε πως είναι show μόδας και ο άλλος “ψαρώνει” […] Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοί εκθέτουν στον ψυχισμό των ανθρώπων που βλέπουνε κάποια υπολείμματα».

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ