Τετάρτη 12/5/2021

Μαγική Tζένιφερ Λόπεζ! Τα δίνει όλα στον… στύλο για τις ανάγκες της ταινίας «Hustlers» (video)

Στην ταινία «Hustlers», η 50χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Tζένιφερ Λόπεζ αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό κάνοντας pole dancing!

Και αυτό το κατάφερε σε δύο μόλις μήνες κάτω από την καθοδήγηση της Johanna Sapakie χορεύτριας του διάσημου Cirque du Soleil. 

Για αυτές τις πρόβες, η J.Lo δήλωσε οτι αυτό ήταν ότι δυσκολότερο έχει κάνει στην καριέρα της για έναν ρόλο!

Για την χορεύτρια pole dancing Κατ Λι, από την ώρα που βγήκε στις αμερικανικές αίθουσες η ταινία, η βιομηχανία του pole dancing βρίσκεται σε άνθιση.

«Η τέχνη του pole dancing έχει μεταμορφωθεί την τελευταία δεκαετία: αν και παλαιότερα θεωρείτο ένας άσεμνος και προκλητικός χορός που παρέπεμπε σε στριπτιζάδικο, τώρα είναι μία από τις καυτές τάσεις πολλών γυμναστηρίων και σχολών χορού», όπως επισημαίνει.

Πλέoν, το pole dancing εντάσσεται στο πρόγραμμα πολλών γυμναστηρίων αφού έχει μεγάλη ζήτηση από Αμερικανίδες όλων των ηλικιών.

 

Η ίδια η «J Lo» παραδέχεται ότι στην ηλικία των 50, με το pole dancing κατάφερε να αποκτήσει τις ωραιότερες καμπύλες που είχε ποτέ.

Για το περιοδικό «Vogue», το pole dancing είναι η τελευταία μόδα στη γυμναστική, το νέο «Trend Fitness».

Η χορεύτρια Κατ Λι, που διδάσκει pole dancing στο «École de Pole» στο Λονδίνο, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους , γι΄αυτήν είναι η καλύτερη γυμναστική για το σώμα:

«Ο στύλος είναι ιδανικός για την προπόνηση όλου του σώματος. Η αναρρίχηση κάνει καλό στην καρδιά, την ευελιξία και την κινητικότητα του σώματος. Είναι η τέλεια προπόνηση κατά τη γνώμη μου!»

«Χρησιμοποιείς και τα δύο πόδια, τα χέρια και τον κορμό για να αναρριχηθείς στο στύλο, η αρχή είναι δύσκολη αλλά συνηθίζεις γρήγορα…Όπως και με οποιαδήποτε άσκηση, χρειάζονται λίγοι μήνες για να δει κανείς απώλεια βάρους και τόνωση στο σώμα. Ωστόσο, όσοι επιλέγουν αυτή την γυμναστική, αισθάνονται ψυχική ανάταση σχεδόν άμεσα», προσθέτει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ