Ο Παντελής «ήταν… εκεί» – Γάμος και βάφτιση για τον αδελφό του Παντελίδη

Ο αδελφός του αείμνηστου τραγουδιστή Τριαντάφυλλος παντρεύτηκε την ηθοποιό Πωλίνα Φιλίππου και στη συνέχεια βάφτισαν την κορούλα τους

Must Read

«Μένω εδώ, γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου» ορκίστηκαν σιωπηλά ο ένας στον άλλο στον πρώτο χορό μετά τον θρησκευτικό γάμο τους και τη βάφτιση της κορούλας τους ο αδελφός του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη Τριαντάφυλλος και η αγαπημένη του, ηθοποιός Πωλίνα Φιλίππου, τιμώντας έτσι και τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εspresso», το ζευγάρι παντρεύτηκε πέρυσι με πολιτικό γάμο, λίγο πριν από τον ερχομό της κόρης του. Φέτος οι δυο τους ενώθηκαν και με τα ιερά δεσμά ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ενώ βάφτισαν τον καρπό του έρωτά τους. Το διπλό μυστήριο τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε κτήμα στις Αχαρνές.

Κουμπάρος ήταν ο κολλητός του ζεύγους Γιώργος Χριστοδούλου, ενώ νονοί της νεοφώτιστης, οι επίσης φίλοι τους Λεωνίδας Δαδίτσος και Μαρία Φραγκούλη. Η μικρή βαφτίστηκε Αθηνά, από τη μητέρα του γαμπρού, ενώ μαζί με τις μπομπονιέρες οι καλεσμένοι πήραν ροζ καρτελάκια σε σχήμα καρδιάς, που έγραφαν τίτλους και ρεφρέν από τις επιτυχίες του Παντελή, όπως «Όνειρο ζω», «Στο φανάρι», «Πυρκαγιά», «Πάρα πολύ» κ.ά.

Στράπλες νυφικό

Η Πωλίνα, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς», όταν ήταν μικρούλα, επέλεξε ένα απλό αλλά άκρως εντυπωσιακό στράπλες νυφικό που την έδειχνε αριστοκρατική και σέξι ταυτόχρονα. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε έναν ωραίο κότσο, φορούσε πέπλο και έλαμπε από ευτυχία. Από την άλλη μεριά, ο Φίλιος, όπως φωνάζουν οι δικοί του άνθρωποι τον Τριαντάφυλλο, ήταν ντυμένος με μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

Ακολούθησε γαμήλια δεξίωση, που διήρκεσε μέχρι το πρωί και οι καλεσμένοι -μεταξύ των οποίων και ο Βαλεντίνο– διασκέδασαν και ευχήθηκαν στο ανδρόγυνο κάθε ευτυχία. Ο πρώτος χορός του ζευγαριού έγινε υπό τη μελωδία του τραγουδιού «Τα σχοινιά σου», μία από τις μεγαλύτερες και τελευταίες επιτυχίες του αξέχαστου Παντελή. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο γαμπρός και ο μικρότερος αδερφός του Νίνο τραγούδησαν κάποια κομμάτια του Παντελή, εισπράττοντας το θερμότερο χειροκρότημα των συγκινημένων καλεσμένων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This