Η δημόσια συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Ο παρουσιαστής απολογήθηκε μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Must Read

O Aλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου μετά από γενναία μάχη με ένα σπάνιο είδος καρκίνου των πνευμόνων, το καρκίνωμα nut.

Πριν από κάποια χρόνια και συγκεκριμένα το 2014, ο Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do, είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 18/10 στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μετά την προβολή της εκπομπής, ο παρουσιαστής θέλησε να ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα story λέγοντας πως ενώ είχε ετοιμάσει μια εισαγωγή για να προλογίσει το συγκεκριμένο απόσπασμα, αυτό λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν παίχτηκε, με αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί και να θέλει να απολογηθεί κυρίως προς την οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη τον οποίο όπως είπε αγαπούσε πολύ αν και οι δυο τους δεν ήταν φίλοι.

 «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη, γιατί πριν από το απόσπασμα αυτό είχα ετοιμάσει έναν πρόλογο που έλεγα συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλα τα συναισθήματα που έχω για τον Αλέξανδρο. Για ένα τεχνικό πρόβλημα δεν είδατε ποτέ τον παρόλο και ένιωσα άσχημα που μπήκε απότομα η συνέντευξη. Αλέξανδρε καλό ταξίδι, ευχαριστούμε για όσα έκανες για εμάς» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο story του.

Οι δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” σχετικά με το θέμα ήταν οι ακόλουθες: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί έπαιξε μόνο του το βίντεο, γιατί δεν φάνηκε ότι είπα συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλα αυτά τα συναισθήματα που είχε. Ήθελα να το πω γιατί είχα την ανάγκη ο Αλέξανδρος ήταν μια πολύ μεγάλη μορφή και τον αγαπούσα ιδιαίτερα αν και δεν κάναμε παρέα. Με πετυχαίνετε λίγο στεναχωρημένο σήμερα, για αυτό τον λόγο», εξήγησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This