Τετάρτη 12/5/2021

Σε γνώριμη αγκαλιά επέστρεψε η Μπέλα Χαντίντ

Ούτε δύο μήνες δεν άντεξαν χώρια η Μπέλα Χαντίντ και ο Weeknd. Το διάσημο μοντέλο και ο ράπερ φημολογείται ότι αναθέρμαναν το ειδύλλιό τους μετά τον πρόσκαιρο καλοκαιρινό χωρισμό τους και περνάνε και πάλι χρόνο μαζί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ε!News, ο Weeknd, κατά κόσμον Εϊμπελ Τεσφάγια, έδωσε το «παρών» στο πάρτι των 23ων γενεθλίων της Χαντίντ στο Le Chalet της Νέας Υόρκης, όπου εθεάθησαν να πίνουν σφηνάκια τεκίλας στο μπαρ, μακριά από τους υπόλοιπους καλεσμένους. «Ηταν μαζί της όλη τη νύχτα και μετά έφυγαν μαζί και επέστρεψαν στο διαμέρισμα όπου συγκατοικούσαν παλιότερα. Φαινόταν ότι είναι ακόμα ερωτευμένοι και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι που ήταν μαζί» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Ο χωρισμός τους άλλωστε τον Αύγουστο δεν είχε να κάνει με τα συναισθήματα που έτρεφαν ο ένας για τον άλλο, αλλά με την απόσταση και το φόρτο εργασίας τους. «Η Μπέλα και ο Αμπέλ ήταν σε επικοινωνία το τελευταίο διάστημα και δούλευαν πάνω στη σχέση τους. Την πρώτη κίνηση την έκανε ο Αμπέλ παίρνοντάς την τηλέφωνο για ένα “γεια” και εκείνη δέχτηκε να τον συναντήσει. Δεν είχε χαθεί ο έρωτας ανάμεσά τους» προσθέτει η ίδια πηγή, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι παρά το γεγονός ότι είναι καλά μαζί θέλουν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ για τη σχέση τους και να την κρατήσουν κρυφή για ένα διάστημα.

Έτσι ίσως δικαιολογείται η διάψευση της επανασύνδεση που ήρθε διά στόματος εκπροσώπου του ράπερ λίγες ημέρες μετά λέγοντας ότι παραβρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της ως φίλος, αλλά και η οργισμένη, πλην όμως γενικόλογη αντίδραση του ίδιου μέσω twitter. «Φανταστείτε πώς είναι να έχετε εμμονή με τη σχέση κάποιου, για την οποία δεν γνωρίζετε τίποτα» έγραψε, ενώ αναδημοσίευσε και παλιότερο tweet του στο οποίο έλεγε «Αν δεν το επιβεβαιώσω εγώ τότε δεν είναι επιβεβαιωμένο»

Ο Αμπέλ και η Μπέλα 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ