Μαρία Κωνσταντάκη: «Κάποιες φορές μου φαίνονται αφόρητοι οι άνθρωποι»

«Όσο μεγαλώνω με πιάνει η γεροντοκορίαση» συμπλήρωσε η ηθοποιός

Must Read

Η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη ΑρναούτογλουΗ ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, για το σκυλί της, για το αν είναι ελεύθερη ή δεσμευμένη αλλά για τους άνδρες που βρίσκει ανώριμους σε κάθε ηλικία.

«Δεν μου άρεσε ποτέ το ξενύχτι. Είμαι flow άτομο. Δεν πίνω αλκοόλ, έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση με μένα. Δεν συμπαθώ όλους τους ανθρώπους. Όσο μεγαλώνω με πιάνει η γεροντοκορίαση. Κάποιες φορές μου φαίνονται αφόρητοι οι άνθρωποι. Με όλα αυτά που συμβαίνουν όλο αυτό το διάστημα και τις τελευταίες ημέρες που δεν είναι ωραίες, μου φαίνονται αφόρητα αυτά που κάνουν οι άνθρωποι. Φαντάζομαι αφόρητη είμαι και εγώ. Κι εγώ έχω πληγώσει ανθρώπους χωρίς να το θέλω. Εκ του αποτελέσματος κρίνουμε ότι υπήρξαμε και λίγο μα@@@κες. Είναι ωραίο μεγαλώνοντας να παραδέχεσαι ότι έχεις κάνει λάθος, λάθος χειρισμούς. Ε, τι; Δεν τα κάναμε όλα τέλεια» είπε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή αποκάλυψε ότι είναι ελεύθερη και ξαναείπε πως στο παρελθόν έχει πληγωθεί πολύ από τους ανθρώπους ενώ τόνισε: «Τα μεγαλύτερα εγκλήματα τα έχουμε κάνει στον εαυτό μας, όχι στους άλλους».


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This