«Ο Δημήτρης Λιγνάδης ως συστημικό ον είχε μια συστημική δίκη»

Ο Φίλιππος Σοφιανός θεωρεί ότι η υπόθεση δεν έχει τελειώσει ακόμα

Must Read

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα», βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός. Ανάμεσα στα πολλά που συζητήθηκαν, ανέφερε την άποψή του για τα όσα πλήγωσαν τον χώρο του ελληνικού θεάτρου, με όσα καταγγέλθηκαν για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιητικές συμπεριφορές.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με φοβίζει ειλικρινά σήμερα ο χώρος μας. Έχει πέσει πολύ μελάνι από πολλές σουπιές, όχι άδικα, νομοτελειακά όπως έχει πέσει μελάνι και στην πολιτική ζωή του τόπου. Δηλαδή την θολούρα που υπάρχει δεν θα μπορούσε να την γλιτώσει το θέατρο. Αν σκεφτείς ότι, όταν βγήκα εγώ το ’80 από το Εθνικό θέατρο, έβγαιναν 40 ηθοποιοί τον χρόνο και τώρα βγαίνουν 800 ή 1400, αυτό το αρχιπέλαγος της διάδοσης της πληροφορίας είναι φρίκη».

Μάλιστα σχολίασε και την υπόθεση Λιγνάδη λέγοντας: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης ως συστημικό ον είχε μια συστημική δίκη. Κανένας στον οποίο έχει απαγγελθεί κατηγορία για δώδεκα χρόνια φυλάκισης δεν βγαίνει έξω. Για παιδεραστία! Είναι βαριά, παιδιά, αυτά τα πράγματα! Και φαντάζομαι ότι διαλαλούσαν τα ΜΜΕ ότι αθωώθηκε για τους δύο αλλά πόσοι άλλοι δεν πήγαν; Για αυτό θεωρώ ότι η υπόθεση δεν έχει τελειώσει ακόμα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This