Ο Απόστολος Τσιτσιπάς ξεκαθάρισε με ανάρτησή του τι έχει συμβεί με το γιο του που τον αποκάλεσε μ@λ@κ@

Έκανε ανάρτηση για να εξηγήσει τη φράση του γιου του “Μ@λ@κ@ς είσαι, φύγε”

Must Read

Πριν από λίγες ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μια έκρηξη εν ώρα αγώνα και αποκάλεσε τον πατέρα και προπονητή του μ@λ@κ@. Πιο συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αναμέτρησης για το 500άρι Indoor τουρνουά, Erste Bank, της Βιέννης κόντρα στον Αυστριακό, Νο155 του κόσμου, Ντένις Νόβακ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε έξαλλος με αποτέλεσμα να επιτεθεί στον πατέρα του λέγοντάς του “Μ@λ@κ@ς είσαι, φύγε”.

Μια εβδομάδα μετά, ο πατέρας του Στέφανου, Απόστολος Τσιτσιπάς, έκανε μια ανάρτηση με την οποία θέλησε να τονίσει πως κάποιοι διαστρέβλωσαν την αλήθεια και εξήγησε πως οι δυο τους συνεχίζουν μαζί ενωμένοι.

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου, με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ. Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρεβλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων, με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This