Με νέο όγκο διαγνώστηκε η Σάρον Στόουν και υποβλήθηκε σε επέμβαση

Αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι της στην Αθήνα

Must Read

Συνεχίζεται η περιπέτεια υγείας για την διάσημη σταρ του Χόλυγουντ, Σάρον Στόουν, η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά τη διάγνωση ύπαρξης νέου όγκου. Η ηθοποιός είχε υποβληθεί σε επέμβαση και το 2001 όταν χρειάστηκε να αφαιρεθούν καλοήθεις όγκοι που ήταν «γιγαντιαίοι, μεγαλύτεροι από το στήθος μου», όπως η ίδια είχε αποκαλύψει.

Αυτή τη φορά διαγνώστηκε με έναν «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο» και μοιράστηκε στα social media το πρόβλημα υγείας της, με την αρχική διάγνωση να είναι λανθασμένη, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μια αχρείαστη χειρουργική επέμβαση. Ο πόνος όμως συνεχιζόταν και χρειάστηκε να κάνει δύο επισκληρίδιες ενέσεις, ενώ επισκέφθηκε σε άλλον γιατρό, ο οποίος και εντόπισε τον όγκο που αφαιρέθηκε.

Μάλιστα συμβούλευσε τις γυναίκες να παίρνουν πάντα μια δεύτερη ιατρική γνώμη: «Αφορά κυρίως γυναίκες: Μην παρασύρεστε. Πάρτε μια δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας» έγραψε, προσθέτοντας: «Θα απέχω για 4-6 εβδομάδες μέχρι να αναρρώσω πλήρως. Σας ευχαριστώ που νοιάζεστε. Είναι όλα καλά».

Λόγω της επέμβασή της ματαίωσε και την προγραμματισμένη της επίσκεψη στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στο συνέδριο Vogue Greece Change Makers – Fashion: The Road Ahead.

https://twitter.com/sharonstone/status/1587504970936463360

*πηγή φωτογραφίας instagram

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This