Εκλαψε ο Δημήτρης Κοργιαλάς on camera: Για ποιο λόγο δεν έχει πια κοντά του το γιο του;

Τι σχέση έχει σήμερα με τις πρώην συντρόφους του;

Must Read

O Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με τις πρώην του συντρόφους αλλά και στο γιο του Θανάση.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχει αποκτήσει ένα γιο με την πρώην σύντροφό του Φωτεινή Ψυχίδου, με την οποία δεν έχουν κάνει γάμο ή σύμφωνο συμβίωσης, επομένως δεν μπορεί να υπάρξει συνεπιμέλεια, επομένως όταν η μητέρα του Θανάση τον ζήτησε να μείνει μαζί της στην Αθήνα, ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να φέρει αντίρρηση.

«Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου. Ο Θανασάκης ήρθε στην Αθήνα, μένει με τη μαμά του. Η μετάβαση είναι δύσκολη, το καταλαβαίνω, αλλά είναι… Κοργιαλάκι. Θα τα καταφέρει», είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Η Φωτεινή ζήτησε να έρθει το παιδί στην Αθήνα και δε μπορείς να πεις όχι στη μαμά ποτέ. Δεν είχαμε παντρευτεί με τη Φωτεινή, ούτε είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, οπότε υπάρχει συνεπιμέλεια. Πάνω απ’ όλα είναι το παιδί. Ήμουν μαμά και μπαμπάς μαζί», πρόσθεσε.

Για τις σχέσεις που έχει με τις πρώην του είπε: «Είσαι τρελή; Μόνο με την πρώτη, τη Δημητρούλα, που την αγαπώ και τη λατρεύω. Εγώ τις αγαπάω όλες αλλά δεν ξέρω. Και την Ευρυδίκη την αγαπάω αλλά… επαφή μηδέν».

Για το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή του, δημιουργώντας νέα σχέση και οικογένεια, ο Δημήτρης Κοργιαλάς είπε: «Δεν ξανακάνω οικογένεια, ούτε σχέση. Μία σχέση έχω, τον Θανάση. Τέλος. Λήξις.»


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This