Γιάννης Ζουγανέλης: «Έκανα μία περιουσία γιατί ήμουν ανασφαλής, ήθελα η κόρη μου να μην έχει πρόβλημα»

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος με αφορμή τη θεατρική παράσταση "Ο Μπακαλόγατος" την οποία ανεβάζει τώρα

Must Read

O Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει τελειώσει αρχιτέκτων στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, όμως δεν το εξάσκησε ποτέ, καθώς από την πρώτη στιγμή, ήθελε να ασχοληθεί με το θέατρο.

Επίσης εξομολογήθηκε πως του έχει γίνει πρόταση να κατέβει στην πολιτική με αρκετά κόμματα, το ΠΑΣΟΚ, τη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν την αποδέχθηκε ποτέ.

Αναφέρθηκε επίσης στους φίλους του που έχουν φύγει από τη ζωή: το Μίκη Θεοδωράκη, τον Μάνο Χατζηδάκι, τον Σάκη Μπουλά και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Σχολιάζοντας την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο είπε πως ο συγκεκριμένος είναι παθιασμένος και νευρικός θεατράνθρωπος και πιστεύει πως έχει να δώσει στο κοινό. Πιστεύει επίσης πως η βίαιη συμπεριφορά του ήταν μια άτυχη στιγμή, κάτι όμως στο οποίο ο ίδιος δεν έχει υποπέσει ποτέ.

Μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στις οικονομικές του απολαβές, λέγοντας ότι δεν αλλοίωσαν ποτέ την προσωπικότητά του και πως περιουσία έκανε επειδή ήταν ανασφαλής και δεν ήθελε να έχει οικονομικά προβλήματα η κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Οι επιλογές μου δεν είναι μόνο το κριτήριο του χρήματος και τι θα μείνει από αυτό. Ο κόσμος εμάς μας αποτιμά, μας τιμά και μας πληρώνει. Έκανα μία περιουσία γιατί ήμουν λίγο ανασφαλής, ήθελα η κόρη μου να μην έχει πρόβλημα» είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Έχω το σπίτι που μένω, έχω κάνει ένα σπίτι στη Μύκονο μόνος μου από πίκρα γιατί ο πατέρας μου δεν είχε κάτι. Την αγαπώ πολύ τη Μύκονο. Η αξία είναι ο πλούτος που διαθέτεις στην καθημερινότητά σου και της ύλης αλλά και του πνεύματος» συμπλήρωσε.


 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This