«Επαθα νευρικό κλονισμό» – Το σοκ της «Μπεμπέκας» Άννας Κυριακού όταν έμαθε για τον… χαμό της Μίνας Αδαμάκη

«Είναι τραγικό αλλά και ιεροσυλία να παίζουν με τις ζωές και τον θάνατο των ανθρώπων»

Must Read

«Οταν άκουσα ότι η Μίνα έφυγε από τη ζωή, έπαθα ένα μικρό νευρικό κλονισμό. Αρχισα να κλαίω. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έφυγε τόσο νωρίς και τόσο απρόσμενα. Προσπάθησα να πάρω τον Μιχάλη Ρέππα στο τηλέφωνο. Δεν τον βρήκα και με λυγμούς τού άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή. Είναι τραγικό αλλά και ιεροσυλία να παίζουν με τις ζωές και τον θάνατο των ανθρώπων. Είναι τραγικό κάποιοι να παίζουν με την ψυχολογία όλων μας».

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Με αυτά τα λόγια η Αννα Κυριακού, η θρυλική «θεία Μπεμπέκα» της σειράς «Τρεις Χάριτες», που συμπρωταγωνιστούσε με τη Μίνα Αδαμάκη, στέλνει το δικό της μήνυμα αποκλειστικά μέσω της «Espresso» για τον υποτιθέμενο θάνατο της αγαπημένης της τηλεοπτικής ανιψιάς, ο οποίος χθες κατέκλυσε το διαδίκτυο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Κυριακή μεσημέρι και η είδηση «θανάτου» της αγαπημένης Μίνας Αδαμάκη έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Κανείς τους τελευταίους μήνες δεν έχει αντιληφθεί πως η αγαπημένη ηθοποιός αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ολοι οι δημοσιογράφοι ψάχνουν να βρουν την αλήθεια στην είδηση του υποτιθέμενου θανάτου. Ωστόσο η φήμη ως φήμη έχει ήδη εξαπλωθεί. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας για πολλές ώρες δεχόταν, όπως ανέφερε και στα social media, βομβαρδισμό ερωτήσεων για το αν ευσταθεί η τραγική είδηση θανάτου της αξιαγάπητης Μίνας Αδαμάκη, ενώ τα αφιερώματα στα sites διαδέχονταν το ένα το άλλο.

«Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και ώρες περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμάκη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε. Είναι άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσο. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας και το μυστήριο εξακολουθούσε να αιωρείται σε όλους.

Σήμερα η Αννα Κυριακού, μία από τις πιο ακριβοθώρητες ηθοποιούς της «χρυσής» εποχής του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, που υποδυόταν τη θεία Μπεμπέκα στο θρυλικό σίριαλ «Τρεις Χάριτες», θέλησε μέσα από την «Espresso» να δώσει το δικό της στίγμα για το π;vς ένιωσε με την ψεύτικη είδηση θανάτου της αγαπημένης της φίλης, της «Ειρήνης», όπως τη γνωρίσαμε στο σίριαλ.

«Το παρήγορο και σπουδαίο είναι ότι η Μίνα μας ζει. Το απαράδεκτο είναι ότι κάποιοι έβγαλαν ψεύτικο θάνατο ενός τόσο σπουδαίου ανθρώπου, όπως είναι η Μίνα. Γλυκύτατο πλάσμα. Μόλις το πληροφορήθηκα, χθες, συγκλονίστηκα. Aρχισα να κλαίω. Δεν είχα κουράγιο να πάρω ούτε και τηλέφωνο. Σκέφτηκα, ποιος θα ξέρει καλύτερα από τον Μιχάλη Ρέππα; Του τηλεφώνησα, δεν το σήκωνε και του άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή κλαίγοντας. Υστερα από λίγο με ξαναπήρε πίσω ο ίδιος. Και μου λέει “καλά, τι έπαθες και κλαις εσύ;”. Του είπα όσα άκουσα για τον θάνατο της Μίνας και μου απάντησε: “Ψέματα είναι, μην τα πιστεύεις, Αννούλα μου”. Τότε ησύχασα. Νομίζω ότι είναι απαράδεκτες όλες αυτές οι ψεύτικες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τη ζωή και τον θάνατο ενός ανθρώπου. Και παλιότερα είχε γίνει κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν μπορεί κανείς να παίζει με την ψυχολογία τόσων ανθρώπων» καταλήγει στην «Espresso» η σπουδαία ηθοποιός!

Δείτε επίσης: Μπιμπίλας: Δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ο θάνατος της Μίνας Αδαμάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This