Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ακύρωσε τον αρραβώνα με τη σύντροφό του Νάνσυ

Διέγραψε την κοινή τους φωτογραφία από τον λογαριασμό του στο Instagram

Must Read

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε δημοσιοποιήσει έναν έρωτα εξπρές που είχε με τη σύντροφό του Νάνσυ, η οποία ήταν ακόλουθός του στο Instagram, γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, έγιναν ζευγάρι, αμέσως ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους αφού εκείνη του έκανε πρόταση γάμου και στη συνέχεια μας είπε πως θα παντρευτούν το καλοκαίρι ενώ παράλληλα τόνισε πως ο κόσμος περίμενε και τα παιδιά τους τα λεγόμενα “Εμμανουηλάκια”.

Μόλις πριν λίγες ώρες όμως, ο make up artist, διέγραψε την κοινή τους φωτογραφία από το feed του και φρόντισε με δυο story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, να ενημερώσει το κοινό του ότι ο ακύρωσε τον αρραβώνα του τις παραμονές του ταξιδιού του στο Λονδίνο όπου διαμένει η Νάνσυ, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων όπως είπε.

“Έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα για ποιο λόγο έχω διαγράψει τη φωτογραφία μου με τη Νάνσυ. Όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εμείς είχαμε κάποιες διαφωνίες και χωρίς να θέλω να πω περισσότερα, απλά κατέβασα τη φωτογραφία. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και όταν είμαι έτοιμος θα σας πω περισσότερα.

Σε δυο μέρες θα έφευγα για Λονδίνο για να γίνει ο αρραβώνας μας εκεί, κάτι το οποίο προφανώς ακύρωσα την τελευταία στιγμή γιατί αυτές οι διαφωνίες με έκαναν να σκεφτώ λίγο πιο καθαρά κάποια πράγματα… Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής πριν κάνω κάτι για το οποίο τελικά δεν είμαι σίγουρος επειδή με ρωτάτε πολλά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Να είστε καλά για την αγάπη σας”, έγραψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This