Η τελευταία συνέντευξη της Μίνας Αδαμάκη – Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ

«Αυτή η ιστορία με κλόνισε πολύ» είχε πει για τις καταγγελίες στο θέατρο και τον Πέτρο Φιλιππίδη

Must Read

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση ότι η Μίνα Αδαμάκη, η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο, άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 87 ετών. 

Η «Ειρήνη» της σειράς «Τρεις Χάριτες» που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση αλλά και στο θέατρο, πάλεψε γενναία, όμως δεν τα κατάφερε.

Η τελευταία της θεατρική εμφάνιση ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όταν πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Φαίδρα» στο θέατρο Πέτρας, ενώ στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε, είχε μιλήσει για το κίνημα του Metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Στην παράσταση «Φαίδρα

Μιλώντας στο mega, η αγαπημένη ηθοποιός είχε εξηγήσει πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το θέατρο: «Η αντίδραση των γονιών μου όταν τους ανακοίνωσα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική ήταν ακραία. Έλεγαν ότι δεν θα με ξαναδούν και ότι θα ζήσω μόνη μου. Εγώ πέρασα τελικά Νομική και ήρθα στην Αθήνα τρέχοντας. Στη Νομική δεν καταλάβαινα τίποτα. Έπαιρνα ένα βιβλίο και δεν μπορούσα να καταλάβω τι διάβαζα».

Η ηθοποιός μίλησε για την σχέση που είχε με τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας ότι δεν πήγε ποτέ να τη δει στο θέατρο: «Δεν με στεναχώρησε ότι δεν ήρθε ποτέ να με δει. Το περίμενα».

Η Μίνα Αδαμάκη είχε μιλήσει για την εμφάνισή της στην τηλεόραση και την επιτυχημένη σειρά «Τρεις Χάριτες»: «Η τηλεόραση ήρθε πολύ πιο μετά και τελείως απροσδόκητα. Δεν έβλεπα καθόλου τηλεόραση και δεν περίμενα ποτέ ότι θα παίξω σε αυτή. Ο Μιχάλης και ο Θανάσης ήρθαν και μου πρότειναν 10 έτοιμα επεισόδια από τις Τρεις Χάριτες» διηγήθηκε.

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε»

Μιλώντας για την απόφαση της να μην παντρευτεί και να μην κάνει οικογένεια, η Μίνα Αδαμάκη είχε εξηγήσει: «Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Εμένα δεν μου πήγαν ποτέ και γι΄αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι απολύτως δοσμένη σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης ότι δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο».

Για τις καταγγελίες που είχαν γίνει τότε γνωστές, σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, προτού ο ίδιος συλληφθεί, η ηθοποιός, είχε δηλώσει συγκλονισμένη: «Αυτή η ιστορία με κλόνισε πολύ και δεν θα ήθελα να τη συζητήσω. Τη δέχομαι τόσο – όσο, ότι υπάρχουν αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο».

Μάλιστα, είχε σχολιάσει και την απόφαση των καναλιών να μην προβάλλουν σειρές με τον Φιλιππίδη: «Αυτό είναι μια απόφαση των καναλιών που δεν είναι παράλογη. Είναι και αυτό ένα μέσο. Εγώ δεν παίρνω ούτε το μέρος των καναλιών, ούτε των ηθοποιών οι οποίοι ξέφυγαν πολύ άσχημα» είχε πει.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This