Πέθανε σήμερα η Μίνα Αδαμάκη

Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας

Must Read

Πέθανε σήμερα η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη σε ηλικία 78 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ανακοίνωσε και τον θάνατο του ηθοποιού Κώστα Μπάση.

«Με μεγάλη θλίψη σχεδόν ταυτόχρονα μάθαμε ότι έφυγαν από κοντά μας δύο σπουδαίοι αξιαγάπητοι συνάδελφοι μας … Η γλυκιά μας Μινα Αδαμάκη που τόσα πρόσφερε στο Θέατρο ,την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η τόσο αγαπητή μας από την απίστευτη φιγούρα από την Τρεις Χάριτες και ο Κώστας Μπάσης, ο πρώτος Ερωτοκριτος του Ευαγγελάτου, ο ηθοποιός που κοσμησε το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος για πολλά χρόνια… Ανεξίτηλη θα μείνετε στην μνήμη μας αγαπημένοι μου.. Καλό ταξιδι» έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες ότι η υγεία της ηθοποιού είχε επιδεινωθεί, ενώ δημοσιεύματα την περασμένη εβδομάδα ανέφεραν λανθασμένα ότι άφησε την τελευταία της πνοή. Η ηθοποιός βρισκόταν εν ζωή, ωστόσο η κατάστασή της ήταν κρίσιμη. Δυστυχώς, σήμερα, όπως έγινε γνωστό, η Μίνα Αδαμάκη ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι. 

Τα πρώτα βήματα και η πορεία της στο θέατρο

Η Μίνα Αδαμάκη γεννήθηκε στο Βόλο και αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966). Σε νεανική ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα.

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, στο έργο «Η δολοφονία του Ζαν – Πωλ Μαρά». Είχε παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Είχε ιδρύσει τον θίασο «Θεατρική Συντεχνία» και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Ελεύθερης Σκηνής».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This