Χαράς Ευαγγέλια για τον Γιώργο Οικονόμου

Ο εφοπλιστής παντρεύει τον γιο του Φίλιππο ενώ η κόρη του, η Λυδία, τον έκανε παππού

Must Read

Ενας διακριτικός γάμος αναμένεται να ενώσει δύο νέα και ταιριαστά παιδιά. Ο λόγος για τον νεαρό Φίλιππο Οικονόμου, γιο του γνωστού εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου και της ταλαντούχας κυρίας της φωτογραφικής τέχνης Λίζυς Μανωλά, την καλλονή Στεφανία Βεριοπούλου.

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ της Espresso, μετά τον αριστοκρατικό γάμο θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση-πάρτι σε ένα ονειρικό σκηνικό, στο κτήμα του ιστορικού Πύργου Βασιλίσσης, στο Ιλιον. Πρόκειται για τον πύργο της βασίλισσας Αμαλίας, έκτασης 2.500 στρεμμάτων, που αργότερα πέρασε στην οικογένεια Σερπιέρη, αλλά η τεράστια έκταση του κτήματος αποτελεί σήμερα το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

Λυδία και Φίλιππος Οικονόμου

Στο γαμήλιο πάρτι την τιμητική της θα έχει η νεολαία, καθώς το ζευγάρι, που ζει μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης, έχει καλέσει φίλους και συμφοιτητές του από όλο τον κόσμο.
Ο Φίλιππος και η Στεφανία, μάλιστα, έκαναν και μία μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς, προσφέροντας όλα τα δώρα του γάμου τους στο φιλανθρωπικό σωματείο «Οι φίλοι του παιδιού». Ομως ο γνωστός εφοπλιστής Γιώργος Οικονόμου, δημιουργός και επικεφαλής του ομίλου TMS, με πάνω από 100 τάνκερ στον στόλο του, έγινε πρόσφατα και παππούς, καθώς η αγαπημένη του κόρη Λυδία Οικονόμου στις 21 Οκτωβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο κοριτσάκι της.

Ο Ελληνας πλοιοκτήτης, που τα τελευταία χρόνια ζει σε πελάγη ευτυχίας με τη νεότατη σύντροφό του Κυβέλη Μελετοπούλου και τα παιδιά τους, έχει στο ενεργητικό του δύο πρώην γάμους, με τη Ρίκα Βοσνιάδη και τη Λίζυ Μανωλά, μητέρα του μελλόνυμφου Φίλιππου, ενώ για πολλά χρόνια διατηρούσε σχέση με τη γνωστή σκηνοθέτιδα Αντζελα Ισμαήλου.

Για την ιστορία, το 2018 στη Σκιάθο τελέστηκε ο γάμος της πρωτότοκης θυγατέρας του Αλεξάνδρας Οικονόμου -από τον γάμο του με τη Ρίκα Βοσνιάδη- με τον Βέλγο αντικέρ Noach Vander Beken.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This