Η Αννα Κυριακού, η θρυλική «θεία Μπεμπέκα» αποχαιρετά τη Μίνα Αδαμάκη

Oι «Τρεις Χάριτες» έμειναν δυο

Must Read

Από τον Νίκο Νικόλιζα

Εφυγε τελικά από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, έπειτα από πολύμηνη και άνιση μάχη με τον καρκίνο, η γλυκύτατη Μίνα Αδαμάκη.

 

Η είδηση του θανάτου της έγινε χθες το απόγευμα γνωστή από τον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα, βυθίζοντας στη θλίψη χιλιάδες θαυμαστές της. «Με μεγάλη θλίψη σχεδόν ταυτόχρονα μάθαμε ότι έφυγαν από κοντά μας δύο σπουδαίοι αξιαγάπητοι συνάδελφοί μας… Η γλυκιά μας Μίνα Αδαμάκη, που τόσα πρόσφερε στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, η τόσο αγαπητή μας από την απίστευτη φιγούρα από τις «Τρεις Χάριτες», και ο Κώστας Μπάσης, ο πρώτος “Ερωτόκριτος” του Ευαγγελάτου, ο ηθοποιός που κόσμησε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για πολλά χρόνια… Ανεξίτηλη θα μείνετε στη μνήμη μας, αγαπημένοι μου. Καλό ταξίδι» έγραψε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών.

Δεν έχουν περάσει τρία εικοσιτετράωρα από την ημέρα εκείνη που ο υποτιθέμενος θάνατος της αγαπημένης ηθοποιού έγινε πρώτη είδηση σε πολλά ΜΜΕ, με την ίδια να είναι εν ζωή σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Κοντά της όλο αυτό το διάστημα της περιπέτειας της υγείας της βρίσκονταν τα πολυαγαπημένα της ανίψια, ενώ διακριτικά κοντά της ήταν και το συγγραφικό δίδυμο Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου, με τους οποίους η αλησμόνητη ηθοποιός είχε συνεργαστεί κατά κόρον στο παρελθόν. Με την τραγική είδηση θανάτου της η Αννα Κυριακού, η θρυλική «θεία Μπεμπέκα», θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από την «Espresso»: «Γλυκύτατή μου Μίνα. Πίστευα ότι θα το ξεπεράσεις και θα είναι ένα ψέμα η αρρώστια σου. Μάθαινα νέα σου. Ταλαιπωρήθηκες, γλυκό μου και καλόκαρδο κορίτσι. Ο,τι και να πω εγώ για εσένα είναι πολύ λίγο μπροστά στην καλοσύνη που εξέπεμπες. Περάσαμε μαζί τρία ολόκληρα χρόνια με παρασκήνια που όμοιά τους δεν είχα ξαναπεράσει με άλλους συναδέλφους. Πόσα γέλια, πόσες αγκαλιές, πόσες υπέροχες στιγμές μαζί. Γλυκιά μου Μίνα, καλό ταξίδι και φωτεινό. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά, στο μυαλό και στις αναμνήσεις μου» ανέφερε στην «Espresso» συγκλονισμένη η ηθοποιός!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This