Σπύρος Μπιμπίλας-The Crown: «Για κάποιους ιδιαίτερους λόγους που εγώ φυσικά δεν μπορώ να τους πω κόπηκε η σκηνή μου»

«Δεν θέλω να συζητάω άλλο για το The Crown, με ενοχλεί» τόνισε ο ηθοποιός

Must Read

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ακόμη μια φορά και στην κομμένη σκηνή της σειράς “The Crown”.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ λοιπόν, αν και συμμετείχε κανονικά στη σειρά υποδυόμενος το ρόλο του Γιάννη Λάτση στο τελικό μοντάζ το όνομά του υπάρχει στους τίτλους αλλά η σκηνή του κόπηκε και δεν έφτασε στις οθόνες του Netflix.

«Δεν θέλω να συζητάω άλλο για το The Crown γιατί με ενοχλεί. Εμένα μου ζητήθηκε να κάνω ακρόαση και μεταξύ πολλών ηθοποιών διάλεξαν εμένα. Πήγα κι έκανα γυρίσματα, πληρώθηκα αδρά, έκατσα μία εβδομάδα στη Μαγιόρκα και στο τέλος η σκήνη μου δεν υπάρχει και υπάρχω ως όνομα στους τίτλους.

Δεν θα κάτσω να ψάξω να βρω το λόγο για τον οποίο κόπηκαν οι σκηνές, ακούω διάφορες εκδοχές. Το γεγονός ότι βλέπουμε το όνομά μου και δεν βλέπουμε εμένα, είναι και αυτό μέσα στα περίεργα του επαγγέλματος. Με πήρε τηλέφωνο η casting director και μου εξήγησε ότι για κάποιους ιδιαίτερους λόγους, που εγώ φυσικά δεν μπορώ να τους πω και να τους επεξηγήσω, κόπηκε η σκηνή μου», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This