Γιάννης Σμαραγδής: «Είπα όχι σε χρήματα για τον Ντάνο»

Ο μεγάλος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής μίλησε ξανά για τον σάλο και την συμμετοχή του Αγγελόπουλου στη τανία «Καποδίστριας»

Must Read

Ο σημαντικός σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα τον απίστευτο εγωισμό του Ντάνου! Οπως φαίνεται, ο σπουδαίος σκηνοθέτης βράζει ακόμη και μόνο που ακούει το όνομα Γιώργος Αγγελόπουλος και όπου σταθεί και όπου βρεθεί ξεκαθαρίζει πώς πήγε να επιβληθεί ο πρώην νικητής του πρώτου «Survivor» στη νέα του κινηματογραφική του ταινία «Καποδίστριας»!

Ο Γιάννης Σμαραγδής βρέθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 την Πέμπτη και εξομολογήθηκε άγνωστες πτυχές από την προσωπική του ζωή, αλλά και «φώτισε» το θέμα που προέκυψε με την υποτιθέμενη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην ταινία «Καποδίστριας», ξεκαθαρίζοντας οριστικά πώς έγιναν τα πράγματα.

Ο ίδιος είπε: «Πράγματι έγινε αυτή η πρόταση, και πράγματι είπα “όχι” στα χρήματα. Οταν κάποιος έρχεται και μου προτείνει παραπάνω χρήματα για να πάρω ένα πρόσωπο που δεν το θέλει η δικιά μου αισθητική, εύκολα λέω “όχι”. Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο αυτοί που έκαναν ό,τι έκαναν ήταν για να γίνει θόρυβος. Από τη στιγμή που έβγαλαν δημοσίευμα ότι συμμετέχει στην ταινία για να κάνει τον Υψηλάντη τούς ειδοποίησα να το διαψεύσουν. Δεν το διέψευσαν. Αρα είτε είχαν οργανωθεί για να πω “ναι” για να παίξει και να βάλουν και τα λεφτά είτε να πω “όχι” και να γίνει όλη αυτή η φασαρία». Αλλά ο Γιάννης Σμαραγδής δεν είναι παραδόπιστος και γι’ αυτό άλλωστε για τις ταινίες του έχει αφιερώσει όλη την προσωπική του περιουσία χωρίς να το μετανιώσει…

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε στο «Πρωινό»: «Στην ταινία “Ελ Γκρέκο” όχι μόνο δεν πήρα χρήματα, αλλά πουλήσαμε και τα ιδιόκτητα γραφεία που είχαμε στον λόφο του Γκύζη, τα βάλαμε κι αυτά μέσα, και δεν τα πήραμε ποτέ. Τα βάλαμε στην ταινία μέσα για να πάρει τον όγκο της. Επίσης, στην ταινία “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι” μπήκαμε 1.200.000 μέσα. Βγήκε ένταλμα σύλληψης και μου απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα, γιατί ετοίμαζα τον “Καζαντζάκη”. Με έσωσε ένας άνθρωπος που πήγε στα χέρια του η υπόθεση και είπε: “Εγώ Ελληνες σαν εσάς δεν τους στέλνω φυλακή”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This