Βασίλειος Κωστέτσος για «Κιβωτό του κόσμου» : «Η εξουσία δυστυχώς καλύπτει τις ανώμαλες ορέξεις πολλών»

«Δυστυχώς για εμένα... κανένα ίδρυμα δεν είναι αθώο... Κανένα ίδρυμα δεν είναι όπως φαίνεται... Όλα κάτι κρύβουν...»

Must Read

Ενώ το Πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της «Κιβωτού του κόσμου» με πολλά παιδιά που φιλοξενούνταν στο ίδρυμα να καταθέτουν σωματική και κακοποίηση καθώς και ξυλοδαρμούς ο Βασίλειος Κωστέτσος, τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Σε μερικά story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Δυστυχώς για εμένα… κανένα ίδρυμα δεν είναι αθώο… Κανένα ίδρυμα δεν είναι όπως φαίνεται… Όλα κάτι κρύβουν…» έγραψε αρχικά.

«Πολιτικοί και παπάδες στον ίδιο παρονομαστή. Η εξουσία δυστυχώς καλύπτει τις ανώμαλες ορέξεις πολλών. Είτε οικονομικές είτε σαρκικές» ανέφερε σε μία άλλη δημοσίευσή του.

«Από το να γεμίζουν τις τσέπες τους διάφορα ιδρύματα. Ας δώσουν επιτέλους στην Ελλάδα τα άμοιρα παιδάκια αυτά, σε οικογένειες για υιοθεσία και αναδοχές. τουλάχιστον θα έχουμε πολύ λιγότερα θύματα βιασμών και ψυχολογικών προβλημάτων» έγραψε στην τελευταία του δημοσίευση ο Βασίλειος Κωστέτσος.  

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This