Γιώργος Καπουτζίδης για την αλλαγή στην εμφάνισή του: «H κρίση των 50 μου κόστισε 10 ευρώ»

Ο σεναριογράφος έκανε piercing στ αυτιά του και εξήγησε τον λόγο

Must Read

O Γιώργος Καπουτζίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της εκπομπής “Ελένη” και έδωσε μια ακόμα απολαυστική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εμφάνισή του και στην κρίση μέσης ηλικίας που πέρασε όταν έγινε 50 ετών.

Μάλιστα, αποκάλυψε την αλλαγή που έκανε πρόσφατα πάνω του η οποία του κόστισε μονάχα δέκα ευρώ κάτι με το οποίο συμφώνησε και η Ελένη Μενεγάκη η οποία πρόσθεσε ότι στα 50 της έκανε κι εκείνη δεύτερο piercing στο αυτί της.

«Με βλέπει με το σκουλαρίκι τώρα η μάνα μου. Αυτό ήταν η κρίση των πενήντα. Άλλοι παίρνουν σπορ αυτοκίνητα, άλλοι χωρίσουν τη γυναίκα και τον άνδρα τους. Εμένα μου κόστισε 5 και 5 ευρώ, 10. Την έχω βγάλει τζάμπα» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης. 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This