O Θανάσης Βισκαδουράκης για πρώτη φορά μας ξεναγεί στο ορφανοτροφείο που μεγάλωσε

«Έχασα τη μητέρα μου στη γέννα, μόλις 40 ετών ήταν, εγώ 4. Εμείς μπήκαμε στο ορφανοτροφείο, γιατί ένας πατέρας κωφός με 5 παιδιά καταλαβαίνετε» είπε ο ηθοποιός

Must Read

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” και με αφορμή τα γεγονότα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την Κιβωτό του κόσμου, αναφέρθηκε στα δικά του βιώματα από το ορφανοτροφείο στο οποίο μεγάλωσε το οποίο βρισκόταν στη Θήβα το χειμώνα και στο Δήλεσι το καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Ιερώνυμο, με τη σύζυγό του Κατερίνα Γιώτα.

Μάλιστα ο ηθοποιός μοιράστηκε για πρώτη φορά φωτογραφικό υλικό από την παιδική και εφηβική του ηλικία. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξήγησε πως βρέθηκε στο ορφανοτροφείο επειδή η μητέρα του πέθανε στη γέννα σε ηλικία μόλις 40 ετών κι ενώ εκείνος ήταν 4, ενώ ο πατέρας του και δυο από τα αδέρφια του ήταν κωφά. Δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα να μεγαλώσει μόνος του όλα τα παιδιά ούτε να ζήσουν σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικά και γι αυτό αναγκαστικά έπρεπε να πάει σε κάποιο ίδρυμα.

«Δύσκολα χρόνια. Έχασα τη μητέρα μου στη γέννα, μόλις 40 ετών ήταν, εγώ 4. Εμείς μπήκαμε στο ορφανοτροφείο, γιατί ένας πατέρας κωφός με 5 παιδιά καταλαβαίνετε. Εδώ εγώ έχω έναν γιο και δεν μπορώ να τον μαζέψω», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This