Μαριέτα Φουρεράι: Είδαμε για πρώτη φορά την μητέρα της Ελένης Φουρέιρα

H Mαριέτα Φουρεράι εργάζεται ως μοδίστρα

Must Read

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία. 

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας μια κοινή φωτογραφία με το σύντροφό της στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Όσον αφορά στην οικογένειά της, γνωρίζουμε ότι η Ελένη Φουρέιρα, έχει τρία αδέρφια, ενώ ο πατέρας της λέγεται Κριστάκ και η μητέρα της Μαριέτα. Για τα παιδικά της χρόνια στην Αλβανία, έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» :

«Θυμάμαι ότι ήμουν με τη μαμά στο σπίτι μια μέρα, και άρχισε να χτυπάει μια σειρήνα. Ξυπνήσαμε φοβισμένοι. Αλλά η μαμά μου μας καθησύχασε. Αλλά για τους επόμενους δυο μήνες ήμασταν συνέχεια στο πάτωμα. Ο πατέρας μου που ήταν ήδη στην Ελλάδα για να μαζέψει λεφτά, μας έστειλε ταξί για να μας φέρει στην Ελλάδα. Η μαμά μου ήταν μόνη της με 4 ανήλικα παιδιά. Η μαμά μου είχε μια καραμπίνα και έβγαινε και βάραγε τα μεσημέρια στον αέρα για να δείξει ότι έχει όπλο για να μην κινδυνεύσουμε».

Η Ελένη Φουρέιρα μεγάλωσε στην Καλλιθέα. Ο πατέρας της εργάζεται ως οικοδόμος και η μητέρα της ως μοδίστρα. Τα αδέρφια της ονομάζονται Μαργαρίτα, Ιωάννα και Γιώργος. Την μητέρα της Μαριέτα, την είδαμε μονάχα μια φορά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της Ελένης Φουρέιρα όταν και πόσταρε μια φωτογραφία της για την γιορτή της μητέρας:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λωρίδα της Γάζας: Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για ανακωχή – Προγραμματίστηκαν συναντήσεις

Την ώρα που ο φόβος για λιμό στην Λωρίδα της Γάζας εντείνεται και ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ...

More Articles Like This