Τζώνη Καλημέρης-Χριστίνα Κοντοβά: Χώρισαν βελούδινα μετά από 5,5 χρόνια σχέσης

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι

Must Read

H Xριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 5,5 χρόνια σχέσης χωρίς εντάσεις και τσακωμούς αλλά μέσα από μια κοινή απόφαση ότι δεν θέλουν να πορεύονται πλέον μαζί ως ζευγάρι, αλλά δεν θα πάψουν να είναι αγαπημένοι ως γονείς της Έιντα, της θετής κόρης της Χριστίνας την οποία υιοθέτησε από ορφανοτροφείο της Ουγκάντας. Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας”.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νίκου Γεωργιάδη, το ζευγάρι ζει ακόμη κάτω από την ίδια στέγη, όμως σύντομα ο Τζώνη Καλημέρης θα μετακομίσει σε άλλο διαμέρισμα το οποίο όμως θα βρίσκεται σχετικά κοντά σε αυτό της Χριστίνας Κοντοβά για να μπορεί να βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί την μικρή Έιντα η οποία τον αποκαλεί μπαμπά.

Να θυμίσουμε ότι ο Τζώνη Καλημέρης είχε στηρίξει από την πρώτη στιγμή την επιθυμία της συντρόφου του να αποκτήσει ένα παιδί με διακρατική υιοθεσία από την Αφρική και μάλιστα είχε βρεθεί και ο ίδιος μαζί της στην Ουγκάντα. Ο ισχυρός άνδρας των media και η επιχειρηματίας συζήτησαν και αποφάσισαν από κοινού πως η σχέση τους ως ζευγάρι έχει τελειώσει όμως η αγάπη και η επαφή τους ως άνθρωποι δεν θα πάψει ποτέ να υπάρχει σαφώς και για το καλό της μικρής Έιντα η οποία έχει δεθεί και με τους δυο τους.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This