Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Διερευνήστε με βασικό κριτήριο τη λογική τις αιτίες που σας ωθούν να θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής, ώστε μετά να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας χωρίς να το μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεση που έχετε να ξαναβρείτε τον παλιό, καλό σας εαυτό θα σας οδηγήσει σε αναμοχλεύσεις και αναμετρήσεις με το παρελθόν, παρακινώντας σας να κάνετε συγκρίσεις με το τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κάποιες παραχωρήσεις και περιμένετε να εκτοξεύσετε τα βέλη σας λίγο αργότερα, γιατί θα πανικοβληθείτε διαπιστώνοντας πως τα λόγια σας παρερμηνεύονται από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λόγω της δυσαρέσκειάς σας όσον αφορά τα οικονομικά και τα αισθηματικά θέματα, θα έχετε έντονες τάσεις φυγής και αμφισβήτησης όλων όσων έχετε κάνει έως τώρα.

ΛΕΩΝ: Είναι σκόπιμο να είστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα, γιατί κάποιες δυσκολίες και εμπόδια ίσως φέρουν αποφασιστικές αλλαγές στη διαμόρφωση των πραγμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική και την κοινωνική σας πρόοδο, και να μην κάνετε για κανένα λόγο βιαστικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι ανησυχίες που έχετε δεν σας αφήνουν να χαρείτε τις ευχάριστες στιγμές και αρκετές φορές θα σας ωθήσουν να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιώσετε ένα σχέδιό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να έχετε συγκεκριμένους στόχους και πρόγραμμα για να μπορείτε να κυνηγήσετε τα σχέδιά σας χωρίς να χάνετε το μέτρο και να δίνετε στον κάθε τομέα την προσοχή που απαιτείται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντείνετε τους ρυθμούς σας και να θυμάστε πως οι στενοί συνεργάτες σας και ο σύντροφός σας θα αποδειχθούν πολύτιμοι στην στην ικανοποίηση θεμάτων που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρχει επικοινωνία και συμπαράσταση ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένατε, γι’ αυτό αντιμετωπίστε τώρα και τα πιο δύσκολα προβλήματα και μην τα αναβάλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλαγές, καινοτομίες και σχέσεις θα προχωρήσουν ικανοποιητικά. Εστιάστε στα θέματα που σας απασχολούν και θα μπορέσετε να ρυθμίσετε και να τακτοποιήσετε πολλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Δικαίως νιώθετε κουρασμένοι, αφού δέχεστε πιέσεις από πολλές πλευρές. Αξίζει τον κόπο να οργανωθείτε σωστά και με συνέπεια, αφού υπάρχει πρόσφορο έδαφος και θα αμειφθείτε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ