«Προσπάθησα να ξαναφτιάξω την ζωή μου άλλα, ένας είναι ο Ανδρέας»

«Στο μέλλον μπορεί να πολιτευτώ» δήλωσε η Δήμητρα Λιάνη

Must Read

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, με την συζήτηση να περιστρέφεται κυρίως γύρω από την γνωριμία και τον γάμο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και το πως είναι η ζωή της σήμερα.

«Δεν με πληγώνουν πλέον πράγματα που γράφονται για μένα. Είμαι πιο ψύχραιμη και μπορώ να τα διυλίσω καλύτερα. Ήμουν αεροσυνοδός 12 χρόνια. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια στην Ολυμπιακή και εκεί γνώρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν βρέθηκε άλλος έρωτας για μένα μετά τον Ανδρέα. Προσπάθησα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, αλλά ένας είναι ο Ανδρέας. Δεν μου λείπει ένας Ανδρέας, γιατί είμαι τόσο πλήρης από αγάπη που είμαι καλυμμένη. Είχα πει αυθόρμητα ότι έκλεισα σαν γυναίκα» ανέφερε χαρακτηριστικά στη Δέσποινα Καμπούρη.

Και συνεχίζοντας: «Μέχρι και τώρα θα έλεγα στον Ανδρέα ότι τον αγαπώ ακόμα και δεν πρόκειται να τον ξεχάσω ποτέ. Νιώθω μοναξιά, αλλά προσπαθώ να καλύψω το κενό μου με καλούς φίλους, διάβασμα και τα σκυλάκια μου. Δεν είμαι απόμαχη. Ο Ανδρέας πάντα μου έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα με δεχθεί ποτέ. Αργότερα έγινε «αποπαπανδρεοποίηση» του κόμματος. Στο μέλλον μπορεί να πολιτευτώ».




Η ζωή της σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τις στιγμές δόξας που έζησε: «Ζω με έναν πολύ καλό μου φίλο, που είναι μόνο φίλος. Δεν κάνω κάτι κακό. Είμαστε δύο άνθρωποι που ταιριάξαμε και μου συμπαραστέκεται σε όλα. Παίρνω πολύ λίγα χρήματα. Προσπαθώ να τα βολέψω με αυτά. Αυτός ήταν και ένας λόγος που συγκατοικώ με τον φίλο μου», αποκάλυψε.

Ενώ παραδέχτηκε ότι την ενδιαφέρει η πολιτική και έχει αγωνίες, καθώς «φοβάμαι για τον τόπο μου, τα εθνικά ζητήματα, το μέλλον της οικονομίας και τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This