Μαρία Κορινθίου: «Στο ”Πρωινό” πήρα την απόφαση και πήγα ενστικτωδώς»

Must Read

Αναφορά στα τηλεοπτικά, στην δουλειά της αλλά και στην οικογένειά της έκανε η Μαρία Κορινθίου, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η ηθοποιός, που το διάστημα αυτό είναι στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε στην κόρη της λέγοντας πως δεν έχει έρθει να την δει στην εκπομπή, ενώ αποκάλυψε πως όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία δεν έβλεπε καθόλου τηλεόραση.

«Ήταν απαγορευτικό να ανοίγει η τηλεόραση και να βλέπει εμένα και τον Γιάννη (σ.σ.: Αϊβάζη) είτε σε συνεντεύξεις είτε σε δουλειά. Καμιά φορά έρχονταν στα αυτιά μας κάτι κουβέντες από τις γιαγιάδες…» εξήγησε και ανέφερε πως η κόρη της, Ισμήνη, θέλει να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και να σπουδάσει υποκριτική στο εξωτερικό, ιδανικά στην Αγγλία.

«Στο “Πρωινό” πήγα από ένστικτο»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την εμπειρία της ως παρουσιάστρια στο «Πρωινό» μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως δήλωσε η ίδια, το μότο της στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι «go with the flow».

«Ήταν κάτι που από παλιά με τριγύριζε, ποτέ δεν έπαιρνα την απόφαση. Πήρα την απόφαση και πήγα πολύ ενστικτωδώς επειδή αισθάνθηκα μία αγάπη και μία αγκαλιά. Θεώρησα ενστικτωδώς ότι ήρθε η ώρα να το τολμήσω και να το κάνω. Ξέρω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω, αλλά και να τολμήσω να μπω σε αυτό τον κόσμο. Ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Ήξερα ακριβώς που μπαίνω, γιατί μπαίνω, ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη», δήλωσε.

Στη συνέχεια έκανε ένα μικρό απολογισμό: «Είναι κάτι που με ευχαριστεί. Εξακολουθώ να ανοίγω την πόρτα του στούντιο και να χαμογελάω. Αυτό είναι το σημαντικό για μένα, να αισθανόμαστε ωραία εκεί που πηγαίνουμε και ειδικά σε αυτή τη δουλειά, γιατί έχεις να μεταφέρεις την ενέργειά σου, να επικοινωνήσεις με τον κόσμο».

«Ο Γιώργος Λιάγκας ενώνεται πιο λαϊκά με τον κόσμο»

Ακόμη, αναφέρθηκε στον συμπαρουσιαστή της, Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας πως είναι ένας άνθρωπος που τον χαρακτηρίζει η αμεσότητα με το κοινό, ένα χαρακτηριστικό που πολλές φορές παρεξηγείται.

«Ο Γιώργος είναι αυτό που βλέπουμε. Έχει έντονη προσωπικότητα και είναι ένας άνθρωπος που ενώνεται πιο λαϊκά με τον κόσμο. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει το τυπικό να βγει και να δείξει κάτι άλλο. Αυτό πολλές φορές παρερμηνεύεται, αλλά και κάποιοι δεν μπορούν να «αντιμετωπίσουν» αυτή την αμεσότητα», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This