Μαμάκιας και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ! Τα «έφτιαξε» με τη… σωσία της Βικτόρια

Must Read

Όταν οι φίλοι του 20χρονου Μπρούκλιν Μπέκαμ άρχισαν να τον πειράζουν ότι τα έφτιαξε με τη… «μητέρα» του, επισημαίνοντάς του την εντυπωσιακή ομοιότητα της νέας κοπέλας του με τη Βικτόρια Μπέκαμ, δεν φαντάζονταν πόσο κοντά έπεσαν στην… πραγματικότητα. Η ίδια η 25χρονη ηθοποιός και μοντέλο Φοίβη Τόρανς τούς αποκάλυψε ότι στο παρελθόν εργάστηκε ως σωσίας της Βικτόρια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, σύμφωνα με φίλους του που επικαλείται η «Sun», προσπάθησε να απαντήσει στα πειράγματά τους λέγοντας ότι «δεν έχει οιδιπόδειο σύμπλεγμα» για τη μητέρα του.

«Κατά έναν παράξενο τρόπο, από μια οπτική γωνία (η Κρος) μοιάζει τρομακτικά πολύ με τη Βικτόρια» επέμειναν οι φίλοι του Μπρούκλιν Μπέκαμ, σημειώνοντας ότι στη διαμάχη μαζί του βρήκαν έναν απροσδόκητο σύμμαχο.

«Η Φοίβη είπε σε φίλους ότι πράγματι έκανε κάποιες δουλειές σαν σωσίας της Βικτόρια στις αρχές της καριέρας της ως μοντέλο και με τα χρήματα που έβγαλε από αυτές χρηματοδότησε τις σπουδές της» ανέφεραν οι πηγές της βρετανικής εφημερίδας.

Η 25χρονη, που έχει εμφανιστεί στην ταινία τρόμου «Mandy the Doll», καθώς και στη «Six Rounds», είναι κόρη του Βρετανού παίκτη του γκολφ Σαμ Τόρανς που μεσουράνησε τις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

Η σωσίας

Η μαμά Βικτόρια 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This