Η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού: Το ξέσπασμα του τραγουδιστή

Η 22χρονη Χριστίνα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 33χρονο σύντροφό της

Must Read

Η 22χρονη Χριστίνα Σωτηρίου, βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 33χρονο σύντροφό της έξω από νυχτερινό κέντρο στη Ρόδο τα ξημερώματα της 3ης Δεκεμβρίου. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι συζούσε εννέα μήνες.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τα πράγματα έγιναν ως εξής:

«Είχαμε κανονίσει να βγούμε για φαγητό με τον ξάδελφό του. Όταν φύγαμε, άρχισε να μου φωνάζει και να τσακώνεται. Ασχολούμαστε με άλογα. Το απόγευμα είχα βγάλει βόλτα το άλογο και όταν επιστρέψαμε ήταν λίγο πρησμένο το πόδι του. Αυτή ήταν η αφορμή. Με πέταξε στο πεζοδρόμιο, με χτυπούσε. Τρεις φορές πήγα να ξεφύγω. Ο ξάδερφος του προσπαθούσε να με πάρει από τα χέρια του. Την τελευταία φορά που προσπάθησα να φύγω, με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει. Για να με αφήσει έφαγε ξύλο από τον ξάδερφο του γιατί δεν με άφηνε από τα χέρια του. Φοβήθηκα να αντιδράσω γιατί το σπίτι δεν είναι σε κατοικημένη περιοχή. Θα με σκότωνε και δεν θα το έπαιρνε κανείς είδηση. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Προσπαθούσα να βρω έναν τρόπο να ειδοποιήσω την αστυνομία χωρίς να το πάρει είδηση» είπε, μεταξύ άλλων, η 22χρονη.

Έγινε δικαστήριο και ο 33χρονος σύντροφος της 22χρονης Χριστίνας καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλακή με αναστολή, ενώ του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, όπως το να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μία φορά το μήνα και να μην ξαναπλησιάσει την 22χρονη Χριστίνα.

Ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε μέσα από τα instagram stories του εναντίον του 33χρονου τονίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο.




 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This