Γρηγόρης Αρναούτογλου για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ήταν η επιτομή του ανθρώπου της αισιοδοξίας, της ειλικρίνειας και του αγωνιστή»

O παρουσιαστής μίλησε για στο αφιέρωμα για τον αδικοχαμένο Ολυμπιονίκη

Must Read

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου προβλήθηκε το αφιέρωμα στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Στην εκπομπή Mega Stories, η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του Ολυμπιονίκη του Tae Kwon Do, μίλησαν για εκείνον στη δημοσιογράφο Δώρα Αναγνωστοπούλου σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης.

Ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με χαμόγελο. Δεν θέλω δευτερόλεπτο να χάσω το χαμόγελό μου. Είμαι βέβαιος ότι ο Αλέξανδρος με θέλει έτσι ακριβώς, χαμογελαστό. Ήταν η επιτομή του ανθρώπου της αισιοδοξίας, της ειλικρίνειας και του αγωνιστή. Γνώρισα τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη όταν ήταν 15 ετών, είχα πάρει συνέντευξη από τον πατέρα του στο Tv Makedonia. Είχε αυτή την επιθυμία να γίνει κάτι καλύτερο. Δεν τον έβλεπα μόνο ως αθλητή. Ήταν πολύ παλικάρι, ένας ωραίος άντρας», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Η επιστολή μας συγκίνησε και μας σόκαρε γιατί δεν γνωρίζαμε ότι ο Αλέξανδρος είχε αυτό το πρόβλημα. Εγώ δεν το ήξερα και έπαθα σοκ. Πάγωσα, δεν ήξερα τι θα κάνω. Έλεγα δεν είναι δυνατόν. Έγραψε το γράμμα όσο βρισκόταν εν ζωή. Πρέπει να καταλάβουμε τη στιγμή που το γράφει αυτός ο άνθρωπος τι νιώθει» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This