Ποιες «χαντακώθηκαν» με το αβαντάζ της Σουζάνας – Εκτός GNTM η Ιωάννα (video)

Must Read

Σε κανονικό αγώνα δρόμου έτρεξαν τα κορίτσια του GNTM για να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το αβαντάζ της χθεσινής δοκιμασίας. 

Νικήτρια φυσικά αναδείχτηκε η αθλήτρια στίβου, Σουζάνα στην οποία δόθηκε το δικαίωμα να επιλέξει τα ζευγάρια των κοριτσιών που θα φωτογραφίζονταν μαζί στο επόμενο στάδιο δοκιμασίας. 

Με προτροπή του φωτογράφου Δημήτρη Σκουλού η Σουζάνα κλήθηκε να χρησιμοποιήσει το αβαντάζ με στρατηγική, κι εκείνη με ύφος ικανοποίησης, έδωσε τα ζευγάρια, κάνοντας κάποιες συμπαίκτριες της να τρέμουν… από φόβο.

Τα ζευγάρια που επέλεξε ήταν:

  • Σουζάνα-Άννα Μαρία
  • Ιωάννα-Ίλντα
  • Εμανουέλα-Όλγα
  • Νίνα-Κωνσταντίνα
  • Κέισι-Μαρία
  • Σπυρούλα-Άννα
  • Κάτια-Γκλόρια
  • Μαρτίνα-Μαρίνα
  • Ασημίνα-Σουζάνα

Όπως ήταν φυσικό οι περισσότερες διαγωνιζόμενες απογοητεύτηκαν με τις επιλογές της Σουζάνα Κόουλ αφού στόχος ήταν να «εξοντώσει» όσες έχει βάλει στο μάτι η πεντάδα- φωτιά.

Η επιλογή της να βάλει την Κάτια με την Γκλόρια άφησε τα κορίτσια άφωνα (κυρίως λόγω της διαφοράς ύψους) η ίδια η Κάτια χαμογελούσε με ύφος νικήτριας αφού ήξερε ότι θα την «ισοπέδωνε».

Την ανατροπή έφερε η Ελευθερία που είχε το αβαντάζ (από την προηγούμενη δοκιμασία) να επιλέξει δύο ζευγάρια κοριτσιών που θα έμεναν χωρίς κομμωτική και μακιγιάζ, και διάλεξε την Σουζάνα με την Ασημίνα καθώς και την Μαρτίνα με τη Μαρίνα.

Η Γκλόρια έφτασε μια ανάσα πριν την αποχώρηση αφού βρέθηκε στην τελική δυάδα με την 21χρονη Ιωάννα η οποία σύμφωνα με τους κριτές είχε την λιγότερη δυνατή φωτογραφία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. 

https://www.youtube.com/watch?v=Lr0sYDWUDFE

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This