Ξανά ερωτευμένος με ηθοποιό ο Μουζουράκης μετά τον χωρισμό από την Σολωμού – Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Must Read

Μετά το χωρισμό του από τη Μαρία Σολωμού, ο ταλαντούχος τραγουδιστής και ηθοποιός Πάνος Μουζουράκης, φαίνεται ότι είναι ξανά ερωτευμένος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα, ο κριτής του Τhe Voice έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Τζίνας Βαρελά!

Σύμφωνα με όσα είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ο Πάνος με τη Τζίνα ήρθαν κοντά τους τελευταίους μήνες και πλέον κυκλοφορούν μαζί κάτι που δείχνει ότι δεν θέλουν να κρύψουν τη σχέση τους.

Η Τζίνα Βαρελά έχει παίξει σε ταινίες του εξωτερικού, είναι γεννημένη στη Νέα Ζηλανδία, από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα και τον τελευταίο καιρό ζει στην Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This