Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο ψεύτικος κούκλος που έβαζε συνοδηγό, η Φουρέιρα και το μυστικό ομορφιάς (video)

Η «βασίλισσα της νύχτας», η αειθαλής Ζωζώ Σαπουντζάκη έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και μίλησε για το μυστικό ομορφιάς της, το εντυπωσιακό της βεστιάριο αλλά και την διεθνούς φήμης τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα, την οποία… δεν γνωρίζει. 

Στην ερώτηση για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί απάντησε: «Είχα προτάσεις -όχι τηλεοπτικές. Αλλά δεν μπορώ να πάω. Δεν μπορώ το πρωινό ξύπνημα. Ποτέ δεν μπορούσα, αλλά το έκανα στην ανάγκη. Πολλά πράγματα απέφευγα να τα κάνω επειδή δούλευα θέατρο και κέντρο και κοιμόμουν στις 5 το πρωί. Έχω γυρίσει ταινία με τον Βουτσά και πήγαινα άυπνη».

Η κ. Σαπουντζάκη δήλωσε ότι δεν βλέπει τηλεόραση γιατί κοιμάται αργά και δεν χαλαρώνει ενώ απολαμβάνει τις βόλτες με τα πόδια στην Αθήνα. Η «βασίλισσα της νύχτας» δεν μαγειρεύει, όπως ανέφερε, γιατί τρώει λίγο, ενώ στην ερώτηση για το αν γνωρίζει την showoman Ελένη Φουρέιρα, απάντησε πως δεν την γνωρίζει, αλλά για να κάνει επιτυχία στο εξωτερικό θα είναι καλή.

Όσο για το  μυστικό της ομορφιάς η ίδια χρησιμοποιεί μόνο μια κρέμα το πρωί:«Δεν έχω καμία συνταγή ομορφιάς. Μια κρέμα βάζω μόνο το πρωί. Γενικά κοιμάμαι λίγο. Αν κοιμηθώ 8 ώρες, βλέπεις το πρόσωπο μου να λάμπει. Η καλύτερη κρέμα είναι ο ύπνος».

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι στο παρελθόν οδηγώντας προς την Κινέττα, επειδή φοβόταν μην την κλέψουν, έβαζε στη θέση του συνοδηγού έναν ψεύτικο κούκλο, για να φαίνεται ότι έχει παρέα. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ