Σταυρούλα Χρυσαειδή – Παναγιώτης Τριβυζάς: Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού τους

Το ζευγάρι χώρισε μόλις μετά από τρεις μήνες σχέσης

Must Read

H Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς, αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από μόλις τρεις μήνες γάμου και συνολικά πεντέμιση χρόνια σχέσης. Μάλιστα ο Παναγιώτης Τριβυζάς επιβεβαίωσε το γεγονός σε ερώτηση που του έγινε στις τηλεοπτικές κάμερες τονίζοντας πως ο λόγος δεν είναι η συμμετοχή της στο reality επιβίωσης Survivor.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας RealNews όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα 24ωρα. Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, ο Παναγιώτης Τριβυζάς επέστρεψε στο σπίτι τους στο Περιστέρι από την προετοιμασία που έκανε στο Βελιγράδι, προκειμένου να συμμετέχει στο μίτινγκ στίβου του Βάξου στη Σουηδία.

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ανήμερα των γενεθλίων της Σταυρούλας Χρυσαειδή, το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά και η αθλήτρια αποφάσισε να φύγει από το σπίτι. Αν και αρχικά φάνηκε σαν ένα συζυγικό καβγαδάκι το οποίο δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία, όμως τελικά ο διαπληκτισμός ήταν μοιραίος. Όλοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο Παναγιώτης Τριβυζάς έλειπε από το πάρτυ γενεθλίων της Σταυρούλας Χρυσαειδή την περασμένη Κυριακή κάτι που επιβεβαίωσε πως οι νεόνυμφοι περνούν μια κρίση στη σχέση τους.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This