GNTM: Θάψιμο, ξεκατίνιασμα και «πόδι» στην… τζαμπατζού Ελευθερία (video)

Must Read

Μετά την έκτακτη σύσκεψη στο δωμάτιο της «πεντάδας της φωτιάς» του GNTM, τα κορίτσια αποφάσισαν να μιλήσουν στην Ελευθερία με σκοπό να την πείσουν να μεταφερθεί σε άλλο δωμάτιο.

Η «ff» της έκαναν μια εισαγωγή για το πόσο την βοηθούν και την υποστηρίζουν ενώ τόνισαν ότι η Ελευθερία χρησιμοποιεί όλα τους τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης και εκείνη είναι «αχάριστη». Η Μαρτίνα Χάφιτσουκ, απαίτησε να φύγει από το δωμάτιο τους: «Χθες έγινε κάτι που εμένα με ενόχλησε, όχι το ότι με διάλεξες, αλλά το ότι είπες ότι δεν έχουμε έρθει κοντά. Δεν σε θέλω εδώ. Δεν σε θέλουμε μετά από αυτό που έγινε. Σου δίνω δύο επιλογές αυτή τη στιγμή: ή τα μαζεύεις εσύ ή στα μαζεύω εγώ. Πες μου που είναι η βαλίτσα σου και στα μαζεύω εγώ. Έχω όλη την καλή διάθεση να σου μαζέψω τα πράγματα. Είμαστε πέντε και οι πέντε δεν σε θέλουμε», είπε έξαλλη με τα υπόλοιπα κορίτσια να την υποστηρίζουν σε αυτή την απόφαση.

Δείτε επίσης: Ποιες «χαντακώθηκαν» με το αβαντάζ της Σουζάνας – Εκτός GNTM η Ιωάννα (video)

«Ούτε εγώ σε θέλω εδώ», είπε η Σουζάνα, ενώ η Ελευθερία που προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, τελικά τα μάζεψε και άλλαξε δωμάτιο.

Στην δοκιμασία με την φωτογράφιση υψηλής ραπτικής, το ξεκατίνιασμα συνεχίστηκε με την Ελευθερία που είχε αβαντάζ να επιλέγει τα ζευγάρια Μαρτίνα – Μαρίνα και Σουζάνα – Ασημίνα που θα έμεναν χωρίς μακιγιάζ. «Θέλω να μάθω το λόγο», είπε η Σουζάνα με αυταρχικό ύφος. «Δεν κάνουμε τόσο πολλή παρέα κι έτσι το επέλεξα», είπε η Ελευθερία και η Σουζάνα απόρησε: «Δεν κάνουμε παρέα; ΟΚ».

Διαβάστε επίσης: GNTM: Μας «έβγαλε» τα μάτια το ατύχημα της Χαράς Παππά (video)

«Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», σχολίασε η Ασημίνα. «Και έφαγε φαγητό από το φαγητό μου», πρόσθεσε η Μαρτίνα. «Η Ελευθερία έχει αποδείξει ότι είναι πανέξυπνη, δεν είναι αυτό το χαζό κοριτσάκι που το παίζει. Η δικαιολογία της με εξόργισε διότι μας έχει κάνει πλιάτσικο σε όλα τα πράγματα, μας παίρνει τις πετσέτες μας, χρησιμοποιεί τα πάντα όλα. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Να ανταλλάξουμε βρακιά;», είπε η Μαρτίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This