Το πανάκριβο δώρο που ξέχασε μέσα σε ταξί η Μπέσσυ Αργυράκη

«Έθεσε βέτο στη δισκογραφική εταιρεία μια λαϊκή τραγουδίστρια και έμεινα στο μοντέρνο»

Must Read

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη. Και μάλιστα προχώρησε σε μια αποκάλυψη για ένα πανάκριβο δώρο που της έκαναν.

«Από το dancing έχασα περίπου 15 κιλά, νιώθω ανάλαφρα, περπατάω και πετάω. Ο άνδρας μου έχει πολλή κατανόηση και στην περίπτωση μου χρειάζεται, κατανόησα κι εγώ τη δουλειά του γυναικολόγου. Εγώ ζήλευα τον πρώτο καιρό τον άνδρα μου, όχι εκείνος εμένα. Κάποτε μου είχαν κάνει δώρο ένα πανάκριβο περιδέραιο με μπριγιάν και το ξέχασα μέσα σε ένα ταξί», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ακόμη: «Έχω αλλάξει λόγια τραγουδιού στην σκηνή, έπαθα μπλακ άουτ, δεν τα έχω καλά με τους στίχους. Ήταν να πάω προς το λαϊκό ρεπερτόριο, αλλά έθεσε βέτο στη δισκογραφική εταιρεία μια λαϊκή τραγουδίστρια και έμεινα στο μοντέρνο».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This